Eladó ház Miskolc 150 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Miskolc 150 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8185328
Referenciaszám: 198201076
Frissítve: 6 napja

Miskolc eladó családi ház 3 szobás: 175 millió Ft

175 millió Ft
1 166 667 Ft/m²
150 m²
Alapterület
1666 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 553 731 Ft
Második évtől
726 039 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Lillafüreden, a természet szívében: Felújított, exkluzív családi ház a híres Palotaszálló közelében! Álmodott már arról, hogy a természet közelségében, festői környezetben éljen? Most megvalósíthatja! Kivételes lehetőségként kínáljuk eladásra ezt a luxus kivitelezésű, egyedi ingatlant Lillafüred legszebb részén, Miskolctól kb. 15 km-re, Egertől 45 km-re, mindössze 300 méterre a híres Palotaszállótól és a Szinva pataktól. Az ingatlan főbb jellemzői: Teljes körű felújítás: Az ingatlan 2017-ben esett át egy átfogó, magas minőségű felújításon, ahol a modern technológia találkozik a természetes eleganciával. Tágas lakótér: A földszintes ház cca.: 150 m²-es, azonban a tetőtér további cca.: 50 m²-rel bővíthető, így maximálisan kihasználhatja a tér adta lehetőségeket. Bámulatos telek: A 1666 m²-es, parkosított telket terméskő támfal és fakerítés veszi körül, ami biztosítja a teljes privát szférát. Kiváló parkolási lehetőségek: 17 m²-es garázs, fedett gépkocsibeálló és több kőburkolatú parkolóhely várja a tulajdonosokat. Belső elrendezés: Tágas előtér Modern konyha és étkező kerámia burkolattal 28 m²-es nappali elegáns svédpadlóval Két kényelmes hálószoba, egyik laminált parkettával Tágas fürdőszoba káddal és zuhannyal Különálló WC Háztartási helyiség és kazánház (Bosch gáz-cirkó és vegyestüzelésű kazánnal) L alakú, fedett terasz, amely több helyiségből is elérhető Kültéri extrák: Fedett gépkocsibeálló (19 m²) és további 80 m²-es autóbeálló Sziklába vájt borospince és tárolóhelyiség Parkosított kert ritka fákkal és sziklakerttel Fúrt kút és öntözőrendszer a kert gondozásához Sziklakerti szalonnasütő, kutyakennel Minőségi kivitelezés: 10 cm-es Baumit szigetelésű tégla falazat Bramac betoncseréptető Hőszigetelt fa nyílászárók borovi fenyőből Látszó gerendás fafödém Kiváló elhelyezkedés és nevezetességek a közelben: Palotaszálló, Hámori-tó, Szent István barlang, Libegő, kisvasút, kalandpark – minden karnyújtásnyira van! További felhasználási lehetőségek: Szálláshely szolgáltatás Vadászház Idegenforgalmi centrum Ez az ingatlan tökéletes választás mindazoknak, akik nyugalomra, természet közelségére és luxus kényelemre vágynak egy történelmi helyszínen. Ne szalassza el ezt a páratlan lehetőséget, és érdeklődjön most!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1999
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosgarázskamrabútorozottvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Reichert Róbert Smile Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 983 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Reichert Róbert Smile Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 983 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY