Eladó ház Miskolc 180 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Miskolc 180 nm
Hirdetéskód: 7860505
Feltöltve: 11 hónapja

Miskolc eladó családi ház 2+3 fél szobás: 79 millió Ft

79 millió Ft
438 889 Ft/m²
180 m²
Alapterület
401 m²
Telek
2+3 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 249 970 Ft
Második évtől
327 755 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Miskolctapolca panorámás, csendes utcájában, nyugodt szomszédi környezetben eladó egy saroktelken épült lakóház. Az épület 23 éves, folyamatosan karbantartott. A belterületi ingatlan mérete: 401 nm Beépítettsége: 80 nm Maximális beépíthetősége: 20 % ( kihasználva) Az épület adatai : Téglalap alakú, 3 szintes, szabadon álló családi ház Az épület hossza: 10.39 M Szélessége: 7,70 m Előkert: 5 m Oldalkert: 4 m Hátsó kert: 9.80 M Az épület nettó alapterülete szintenként 63. 75 Nm ( összesen kb 180 nm ) Az épület bruttó alapterülete: 80 nm A terepszint következtében a pinceszint félig földben helyezkedik el. a lakótér fölött a tetőtér be van építve. Pinceszinten: a gk tároló mellett még 4 helyiség található (tárolóként volt hasznosítva), és az egyikben van a gázkazán. Mind a négy tároló a garázsból nyílik, de a garázskapun kívül van még egy másik bejárata is a szintnek. Földszinten: található egy előszoba, nappali-konyha-étkező egy légtérben, külön wc és fürdőszoba, melyeknek közös előterük van, egy hálószoba beépített szekrénnyel, és egy kádas fürdőszoba. a lépcső alatti teret ezen a szinten kis tárolóként hasznosítottuk. a fedett, és két oldalfallal, valamint egyik oldalon redőnnyel határolt terasz fagyálló lappal burkolt, szélvédett. A nappali rész laminált parkettás, megkímélt, a hálószoba frissen parkettázott, a többi helyiségek járólaposak, átlagosak. a konyhában új falicsempe és új fehér konyhabútor van. Tetőtér: ide falépcső vezet fel, három szoba és egy fűrdőszoba található. a szobák palószőnyegesek, a fűrdőszoba teljesen új állapotban van, a fűrdőkádon még a fólia is rajta van. A kerítés beton lábazattal acél térháló felhasználásával készült. A pincefal Porotherm pincentégla, aljaza beton, a lakószint falazata hrd nagypaneles rendszer, a ház fedése bitumenzsindely . A lakótérben a falak frissen festett pasztell színűek, a kazettás fa ablakok és erkélyajtók, valamint a beltéri Classic ajtók fél éve lettek festve fehérre, a homlokzat friss halványszürke festést kapott, a lábazat festése most van folyamatban. Az épület benapozottsága, természetes fénye egész nap biztosított. a hrd rendszernek köszönhetően nemcsak építésökológiailag kedvező a természetbe való beavatkozás szempontjából, hanem kiváló a hőátbocsátási tényezője, így a növekvő energia árak mellett felértékelődik a ház energia igénye, nagyon alacsony fűtési költséggel kell számítani. Körszerű energetikai hatékonysággal rendelkezik. További előnye a belső terek rugalmas alakíthatósága, méretpontossága. A kertben termő haszonnövények vannak, füge, josta, ribizli, cseresznye, körte, sok szilva, szőlő. Az ingatlan per- és tehermentes. Csere lehetősége fennáll: Óbuda, Zugló, Római part, Keszthely (parthoz közeli), Balatonfüred, Őrség vonatkozásában, esetleg bécsi garzon Kizárólag kis lakóközösségű liftes épületben levő földszinti, maximum első emeleti felújított lakás jöhet szóba, fedett terasszal (kertkapcsolattal), gépkocsi tárolásának megoldásával.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gáz (héra)
Építés éve:
2000
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornapince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Dr Zsiros Lászlóné
+36 20 558 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Dr Zsiros Lászlóné
+36 20 558 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY