Eladó ház Miskolc, Bulgárföld 147 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Miskolc, Bulgárföld 147 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8298496
Referenciaszám: 698900511
Feltöltve: ma

Miskolc eladó családi ház 3 szobás: 27,5 millió Ft

27,5 millió Ft
187 075 Ft/m²
147 m²
Alapterület
661 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 87 015 Ft
Második évtől
114 092 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Rendkívül masszív, vastag falazatú, nagyon jó elosztású, téglaépítésű, 3 szobás, nagy étkezőkonyhás, 147 négyzetméteres, teljes körűen felújítandó családi ház Bulgárföldön eladó.    Az ingatlan 661 négyzetméteres dupla telken helyezkedik el, magas tégla-és kőkerítés veszi körül, ami biztosítja az ott élők számára a privát szférát, a kertben található nagyra nőtt cseresznyefák pedig kellemes árnyékot adnak.    Egy nagyméretű fedett kocsibeálló is található az udvaron.   A ház hatalmas terekkel rendelkezik, napfényes, világos, szobái parkettával, egyéb helyiségei metlahi lapokkal burkoltak. Az 1950-es években gondosan megtervezett és felépített ingatlant már akkor gázcirkó fűtési rendszerrel alakították ki, korabeli radiátoros hőleadókkal.    A ház alatt az alapterület felén, több helyiségből álló száraz pince található. A tetőszerkezet is felújítást igényel, az ingatlan több pontján beázás nyomait lehet felfedezni. A tetőtér igény szerint beépíthető.    Az ingatlan nagyszerű alaprajzának, a vizes helyiségek elhelyezkedésének, és a nagy tereknek köszönhetően egy felújítás igazán sok lehetőséget rejt magában. Megújulása, korszerűsítése után pompás, értékálló családi ház válhat belőle, amely újabb generációk számára nyújthat évtizedeken át kényelmes otthont.     Amennyiben hitelre van szüksége, bankfüggetlen hitelszakértőnk segít megtalálni a legkedvezőbb konstrukciót!   Várom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1955
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornakocsibeállókamrabútorozottvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Radácsi Zsuzsa Newex Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 333 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Radácsi Zsuzsa Newex Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 333 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY