Eladó ház Mindszentkálla 96 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Mindszentkálla 96 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8261893
Referenciaszám: H491838
Feltöltve: 10 napja

Mindszentkálla eladó családi ház 3 szobás: 39,9 millió Ft

39,9 millió Ft
415 625 Ft/m²
96 m²
Alapterület
1250 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 126 251 Ft
Második évtől
165 537 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KIEMELT MEGBÍZÁS CSAK AZ OTTHON CENTRUM KÍNÁLATÁBAN! A Káli-medencében, Mindszentkállán kínálunk eladásra , családok számára ideális, egy többgenerációs használt házat, amely tökéletes választás lehet mind magán-, mind befektetési célra. Ez az ingatlan világos környéken helyezkedik el, amely a központi elhelyezkedésének köszönhetően számos lehetőséget kínál. Az ingatlan alapterülete 96 nm, és három tágas szobával rendelkezik, amelyek kényelmes otthont biztosítanak családja számára. A fürdőszoba egyedi kialakítása és a minimalista stílusú belső terek praktikusságot sugallnak. A ház állapota átlagos, így az új tulajdonos saját ízlésének megfelelően alakíthatja ki. A fűtési rendszer fa- és szénfűtésű cserépkályhával működik, amely nemcsak gazdaságos, hanem a hagyományos vidéki élet hangulatát is megidézi. Különösen fontos megemlíteni, hogy az ingatlan Falusi CSOK kompatibilis, így ideális lehetőséget kínál a családok számára, akik szeretnék kihasználni a támogatott otthonteremtési lehetőségeket. A környék előnyös adottságai közé tartozik a biztonságos és csendes légkör, amely ideális a gyermekek nevelésére. Mindszentkálla egy felkapott település, amely a természet közelségét és a vidéki élet nyugalmát ötvözi a modern életvitel előnyeivel. A közlekedési lehetőségek is kedvezőek, hiszen a település jól megközelíthető autóval, és a tömegközlekedés is biztosított, így a közeli városok könnyen elérhetők. Az ingatlan tehermentes, ami további előny a potenciális vásárlók számára, hiszen azonnal birtokba vehető, és nem szükséges további ügyintézés a vásárlás előtt. Mindszentkálla központjában található, így a helyi üzletek, szolgáltatások és intézmények könnyen elérhetők, ami hozzájárul a mindennapi kényelméhez. Szívesen állunk rendelkezésére, hogy segítsünk Önnek megtalálni álmai otthonát, vagy válaszoljunk bármilyen felmerülő kérdésére az ingatlannal kapcsolatban. Az ingatlan piaca folyamatosan változik, ezért érdemes minél előbb lépnie, hogy ne maradjon le erről a kivételes ajánlatról!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiripolszky István Otthon Centrum - Tapolca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiripolszky István Otthon Centrum - Tapolca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY