Eladó ház Mezőszentgyörgy 65 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Mezőszentgyörgy 65 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8173817
Referenciaszám: 319603
Frissítve: 15 napja

Mezőszentgyörgy eladó családi ház 2 szobás: 26,9 millió Ft

26,9 millió Ft
413 846 Ft/m²
65 m²
Alapterület
2587 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 85 116 Ft
Második évtől
111 603 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó jó állapotú családi ház a Balatontól 7 km-re! Mezőszentgyörgy Veszprém és Fejér vármegye határán egy csendes, rendes, nyugodt kis mezőfalu. Szuper lokációban: A 7-es út közelében, Székesfehérvártól 30km, Balatonvilágostól 7 km távolságra fekszik. Lakosai többnyire növénytermesztéssel foglalkoznak, de sokan járnak át dolgozni a közeli Székesfehérvárra, Veszprémbe és a Balatonra is. Itt kínálom megvételre ezt a 2587m2 telken épült 65m2-es takaros, jó energiákkal bíró családi házat! A kert: Kiváló lehetőség önellátó életmódra! A területet 2 részre osztották és a körbekerített, kb. 1000 m2-es részén épült fel a ház, a nagy garázs és az állattartásra alkalmas-most is elég jóállapotú-melléképületek, tároló helyiségek. Folytatásaként egy kiskapun kilépve érkezünk a jelenleg takarmány termesztésre használt kb.1600m2 földrészre. A lakóépület: Az 1950-es évek környékén épült, a mezőség parasztházaira jellemző ősi 3-as egység itt is megtalálható: az egy tető alatt épült lakóház/pajta/instáló, vegyes falazattal, barátságosan hűs tornáccal. 12 éve sok mindent felújítottak. A tetőszerkezetet megerősítették, héjazatát kicserélték, a villany- és vízhálózatot korszerűsítették, a nyílászárókat műanyagra cserélték. Az egyik nagy szobát és a vizes helyiségeket is teljesen felújították. A másik szobában még hajópadló található. Padlástere hatalmas! Közművek: A belterület összes kényelme adott! Vezetékes víz, csatorna, gáz, (konvektor hőleadók) tv stb. Az étkezőben egy új kályha is található. Az ár meghatározásánál figyelembe vettük, hogy a ház kétség nélkül lakható állapotban van és még minimális anyagi ráfordítást igényelhet. Kinek-hogy igénye szerint. Ezért minimálisan alkuképes! Megtekintési szándékával és további információkért hívjon a hét bármely napján! Szeretettel várom!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (héra)
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czidor Emőke Dream-Ing Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 408 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czidor Emőke Dream-Ing Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 408 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY