Eladó ház Mezőpeterd 59 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Mezőpeterd 59 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8269139
Referenciaszám: M289380-4758659
Frissítve: 9 napja

Mezőpeterd eladó családi ház 2 szobás: 15 millió Ft

15 millió Ft
254 237 Ft/m²
59 m²
Alapterület
8544 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 47 463 Ft
Második évtől
62 232 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Berettyóújfalu városától 10 km-re, Mezőpeterden eladó egy 59 m2-es, vályogház, 8544 m2-es telken. Az ingatlan átlagos állapotú, helyenként felújítandó, saját ízlésre alakítható. A házban 2 hálószoba, konyha, fürdőszoba WC-vel található. Az ingatlanhoz tartozik egy nyári konyha, kisebb tároló szoba, és különböző állattarttásra alkalmas ólak. Az ingatlan helyiségei a közlekedőből érhetők el. Mind a két szoba az utcára néz. Az udvarról elérhetők a melléképületek is. A telek mérete 8544 m2 ami mezőgazdasági tevékenység végzéséhez tökéletes. Az ingatlan átlagos állapotban van, kisebb javításokkal és festéssel saját igényre szabható. Az épület az 1960-as években épült vályogház, ami utcával határos. Új nyílászárók, ablakokkal és bejárati ajtóval van felszerelve. Elhelyezkedését tekintve családi házas övezetben található, városközponttól nem messze. Az utca végén kisbolt és helyi orvosi rendelő található. Az utca aszfaltozott. Berettyóújfalu 10 perc autóúton, míg Debrecen 40 perc alatt elérhető autópályán. A legközelebbi autópálya felhajtó Berettyóújfaluban található. Az ingatlan per-és tehermentes. Az ingatlan főbb paraméterei: -vályog -műanyag nyílászárók -kályha, gázkazán -melléképületek (nyári konyha, WC, tároló, ólak) -8544 m2 telek -2 db egész szoba További információért hívjon bizalommal akár hétvégén is. Megtekintésre telefonos egyeztetés alapján van lehetőség.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mezei Anna Lili OTPip - Debrecen Kürtös utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 339 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mezei Anna Lili OTPip - Debrecen Kürtös utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 339 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY