Eladó ház Mezőkeresztes 82 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Mezőkeresztes 82 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 8186662
Referenciaszám: 29247
Feltöltve: 2 hónapja

Mezőkeresztes eladó családi ház 2 szobás: 30,5 millió Ft

30,5 millió Ft
371 951 Ft/m²
82 m²
Alapterület
650 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 96 507 Ft
Második évtől
126 538 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálom Mezőkeresztes csendes utcájában ezt a felújított családi házat, mely most remek áron lehet az Öné! Csendes családi házas övezetben, jó környéken található az ingatlan, mely 1985- ben épült, szilikátból, 82 m2-es alapterületű és egy 650 m2-es telken helyezkedik el. A ház alatt pince található. Egy fedett terasz is ki lett alakítva a telken, mely 24 m2-es alapterületű. Összközműves, a villany, víz, szennyvíz és a gáz is be van vezetve az ingatlanba! Fűtéséről gázkonvektor gondoskodik. Az épület az elmúlt időszakban felújításokon esett át, melyek a következők voltak: - Felújított tetőszerkezet - Járólappal burkolt fedett terasz lett kiépítve, melynek mérete 24 m2 - Teljes villany, víz és szennyvíz rendszer cseréje - Led szpot lámpák lettek felszerelve a helyiségekben - Új műanyag ablakok lettek beszerelve - Új beltéri ajtók - Új járólap és laminált padló borítást kapott az összes belső helység - Igényesen kialakított új fürdőszoba A lakás jellemzői: - 2 szoba - 1 nappali - 1 konyha étkezővel - 1 fürdőszoba wc-vel - 1 fedett terasz Most rendkívüli áron megvásárolhatja ezt az ingatlant! Per és tehermentes! Teljeskörű ügyintézést is vállalok! ( Hitel, CSOK, BABAVÁRÓ, FALUSI CSOK, SZEMÉLYI KÖLCSÖN, ÜGYVÉD, KIVITELEZŐ, ENERGETIKUS, FÖLDMÉRŐ! ) További információért és megtekintéssel kapcsolatban kérem keressen telefonon, a hét minden napján elérhető vagyok az Ön számára! Ünnepnapokon is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1985
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Adrienn Immo1 Miskolc - Zsuzsi irodája Az iroda összes hirdetése
+36 30 411 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Adrienn Immo1 Miskolc - Zsuzsi irodája Az iroda összes hirdetése
+36 30 411 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY