Eladó ház Mezőfalva 100 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Mezőfalva 100 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8278055
Referenciaszám: HZ022074
Frissítve: 2 napja

Mezőfalva eladó családi ház 3 szobás: 46 millió Ft

46 millió Ft
460 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
777 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 145 552 Ft
Második évtől
190 845 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
**Eladó Tágas és Napfényes Családi Ház Mezőfalván**Fedezze fel ezt a különleges lehetőséget Mezőfalván: egy teljeskörűen korszerűsített, téglaépítésű családi házat, mely 2022-ben esett át jelentős felújításon. A ház tetőszerkezete fából, héjazat pedig cserépből van, alapjai pedig zsalukőből épültek, biztosítva ezzel az ingatlan hosszútávú stabilitását és tartósságát. A felújítás során az ablakokat és az ajtókat is ki lett cserélve, valamint a villany és a vízvezetékek is megújultak, így egy modern és gondtalan otthont kaphat kezébe.A ház különlegessége, hogy napfényes terekkel rendelkezik, ami pozitív és kellemes atmoszférát teremt. A nappaliból csodálatos kertre nyíló kilátás nyílik, így egy harmonikus otthoni életet kölcsönöz. A fűtésről egy hatékony fa tüzelésű kazán gondoskodik, ami nem csupán a meleget biztosítja, hanem a lakóknak egyfajta otthonosságot és meghittséget is, a melegvíz ellátásról új villanybojlerrel gondoskodik.Az ingatlanhoz tartozó melléképületek és az udvari beálló extra tárolási lehetőséget és kényelmet biztosítanak a jövőbeli tulajdonosok számára. A közelben található tömegközlekedési lehetőségek révén az otthon könnyen megközelíthető, mindössze 300 méterre található a buszmegálló. A központ, ahol boltok, óvoda, iskola megtalálható, pár száz méterre helyezkedik el, biztosítva ezzel az alapvető mindennapi szükségletek könnyű elérhetőségét.**Ismerje meg Mezőfalvát**Mezőfalva egy dinamikusan fejlődő település, ahol a vidéki csend és nyugalom ötvöződik a modern kori elvárásokkal. A közösségi élet vibráló, a helyiek barátságosak és segítőkészek. A település kiváló helyszín mindazok számára, akik a város zajától távol, de mégis a civilizáció közelében szeretnének élni. A környék gazdag kulturális és sport programokban, tökéletes a családosok és az aktív életet kedvelők számára is. Mezőfalva közelében található természeti látnivalók kiváló kirándulási célpontokat kínálnak a szabadidő eltöltéséhez. Az itt eladásra kínált ingatlan nem csupán egy otthon, hanem egy kapu is ehhez a gyönyörű és élményekkel teli vidéki élethez.Első körben készpénzes vevők jelentkezését várjuk.Amennyiben felkeltettem érdeklődését keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
1995
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Enikő Andrea Duna House - Dunaújváros Az iroda összes hirdetése
+36 30 309 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Enikő Andrea Duna House - Dunaújváros Az iroda összes hirdetése
+36 30 309 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY