Eladó ház Mezőcsát 75 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Mezőcsát 75 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7827397
Referenciaszám: M249915-4443592
Frissítve: ma

Mezőcsát eladó családi ház 2 szobás: 14 millió Ft

14 millió Ft
186 667 Ft/m²
75 m²
Alapterület
903 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 44 298 Ft
Második évtől
58 083 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KIVÁLÓ ADOTTSÁGOKKAL BÍRÓ CSALÁDI HÁZ MEZŐCSÁT KÖZPONTJÁBAN Mezőcsát belvárosában eladóvá vált egy egyedülálló lehetőségű családi ház. Ez a 2 szobás, 75 m2 alapterületű, gáz konvektor fűtésű ingatlan a múlt század hatvanas éveinek eleganciájával épült vályogból, amely összhangban van egy 903 m2 területű, gondozott kerttel. Elhelyezkedése az egyik legvonzóbb tulajdonsága ennek az ingatlannak. A belváros csendes, nyugodt kis zsákutcájában végződik, így nyugalmat és kényelmet biztosítva Önnek és családjának. Közelben megtalálhatóak az alapvető szolgáltatások és létesítmények, ami még kényelmesebbé teszi az életet. A ház berendezése és elrendezése kiválóan kielégíti a modern életvitel igényeit. A tágas nappali-előtér könnyed átjárást biztosít a konyhába, ahol a legfinomabb ételek születhetnek meg. A két kényelmes szoba az intim pillanatokat, a pihenést is kellemessé teszi. Az egy légterű fürdőszoba és WC elegánsan kapcsolódik az egész ház stílusához. Fűtése gáz-konvektorok segítségével történik, így minden helyiségben a kívánt hőmérsékletet könnyedén beállíthatja. Melegvíz ellátást pedig a hatékony villanybojler biztosítja. Ablakok modern, szigetelt műanyag szerkezetűek vastag termo üvegezéssel, így a zaj és a hő elleni védelem is garantált. Bejárati ajtó biztonsági műanyagból készült, ami további védelmet nyújt otthona számára. A gondozott udvaron egy melléképület is helyet kapott, amely ideális tároló a kerti eszközöknek, biciklinek vagy akár autójának. Melléképületbe gáz és villany is be van vezetve, így a felhasználási lehetőségek szinte korlátlanok. Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget! Vegye fel velEM a kapcsolatot még ma, hogy megtekinthesse ezt a varázslatos ingatlant Mezőcsát Központjában.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfortosjó közlekedésűcsendesalacsony közös költségparkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vályi Attila OTPip - Miskolc Corvin utca 1-3 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 632 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vályi Attila OTPip - Miskolc Corvin utca 1-3 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 632 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY