Eladó ház Mezőcsát 85 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Mezőcsát 85 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7776263
Referenciaszám: M240480-4405684
Frissítve: ma

Mezőcsát eladó családi ház 2 szobás: 27 millió Ft

27 millió Ft
317 647 Ft/m²
85 m²
Alapterület
448 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 85 433 Ft
Második évtől
112 017 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Élvezze a prémium minőséget és az egyedi kialakítást ebben a lenyűgöző 2 szobás családi házban, mely Mezőcsáton, a Wesselényi úton várja új tulajdonosát! Ez a 85 négyzetméteres hasznos alapterülettel rendelkező, összkomfortos ingatlan ideális választás azok számára, akik egy különleges otthont keresnek. Az épület átlagos állapotú, azonban a prémium minőségű kialakítás és a felhasznált anyagok igazán kiemelik ezt az ingatlant. Az 1990-es évek elején épült, masszív téglából, így a stabilitás és a hosszú élettartam garantált. Házközponti rendszerű vegyestüzelésű kazán biztosítja a hatékony fűtést, melynek hőátadásáról radiátorok gondoskodnak a helyiségekben. A melegvíz ellátást villanybojler biztosítja, így mindig meleg vízzel lesz ellátva. Az eladó családi ház lasszikus fa szerkezetű ablakokkal rendelkezik, melyek hangulatos és természetes légkört teremtenek. Bejárati ajtó pedig biztonsági műanyagból készült, így garantálja otthona maximális biztonságát. A képeken látható berendezések ára külön megbeszélés tárgyát képezi, lehetőséget adva Önnek, hogy különlegessége megmaradjon új otthonának. Mezőcsát egy bájos város, mely kellemes atmoszférájával és elhelyezkedésével vonzza a lakosokat. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget! Tegyen szert egyedi stílusú és kényelmes otthonra Mezőcsát egyik jó környékén! Vegye fel velem a kapcsolatot még ma, hogy megnézhesse ezt a lenyűgöző ingatlant a Wesselényi úton! Az ingatlan vásárlásához kedvezményes szolgáltatások is rendelkezésre állnak, a teljes OTP bankcsoport háttértámogatásával.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Egyéb kazán
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
jó közlekedésűcsendesalacsony közös költségparkettásredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vályi Attila OTPip - Miskolc Corvin utca 1-3 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 632 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vályi Attila OTPip - Miskolc Corvin utca 1-3 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 632 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY