Eladó ház Mérk 160 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Mérk 160 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8253476
Referenciaszám: H491536
Feltöltve: 2 napja

Mérk eladó családi ház 3 szobás: 7,5 millió Ft

7,5 millió Ft
46 875 Ft/m²
160 m²
Alapterület
1818 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 23 731 Ft
Második évtől
31 116 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Fedezze fel álmai otthonát a fiatal felnőttek számára ideális környezetben! A Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye szívében, Mérken kínálunk Önnek egy különleges lehetőséget otthonteremtésre. Az ingatlan, amely 160 négyzetméteres alapterülettel és 1818 négyzetméteres telekkel rendelkezik, egy felújítandó ház, amely rengeteg lehetőséget rejt magában. A három szobás elrendezés és egy fürdőszoba ideális választás lehet családok számára, akik saját ízlésük szerint szeretnék kialakítani otthonukat. Az ingatlan állapota lehetőséget biztosít arra, hogy az új tulajdonos saját elképzelései szerint alakítsa át a tereket, így egyedi otthont varázsolhat magának. A nagy belmagasság lehetővé teszi a tágas, világos terek kialakítását, ami különösen vonzó lehet a fiatal felnőttek számára, akik értékelik a modern, nyitott elrendezéseket. A ház gázkonvektoros fűtése biztosítja a kényelmet a hideg hónapokban is. Mérk csendes, barátságos környezetével és biztonságos utcáival ideális választás mindazok számára, akik szeretnék elkerülni a nagyvárosok zaját, ugyanakkor közel szeretnének maradni a szükséges szolgáltatásokhoz. A település jól megközelíthető autóval, és a közlekedési lehetőségek is kedvezőek, így a község központja könnyen elérhető. A falusi CSOK kompatibilis ingatlan lehetőséget nyújt a fiatal párok számára, hogy kedvezményes támogatással valósítsák meg álmaikat. A környék gazdag természeti adottságokkal rendelkezik, számos kirándulóhely várja a természet szerelmeseit. A közeli erdők és mezők remek lehetőséget kínálnak a szabadidő eltöltésére, legyen szó sétáról, kerékpározásról vagy akár piknikezésről a családdal. A helyi közösség aktív és összetartó, ami hozzájárul a barátságos légkörhöz. Amennyiben kérdései lennének az ingatlannal vagy a környék adottságaival kapcsolatban, kérem, ne habozzon keresni! Bízom benne, hogy segíthetek Önnek megtalálni a tökéletes otthont vagy befektetési lehetőséget, amely megfelel az Ön igényeinek. Az ingatlanpiac folyamatosan változik, és én itt vagyok, hogy Önnek a legjobb lehetőségeket kínáljam!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gyöngyösi Sándor Otthon Centrum - Vásárosnamény Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gyöngyösi Sándor Otthon Centrum - Vásárosnamény Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY