Eladó ház Mende, Bacsó Béla utca 180 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Mende, Bacsó Béla utca 180 nm
Hirdetéskód: 8192861
Frissítve: 1 hónapja

Mende eladó családi ház 5 szobás: 98,8 millió Ft

98,8 millió Ft
548 889 Ft/m²
180 m²
Alapterület
6641 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 312 620 Ft
Második évtől
409 901 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Mendén zöld övezetben csendes, utcában impozáns családi ház, gazdalkodásra alkalmas területtel eladó. A 180 m2 -es otthon, minden igényt kielégít. A 70-es években beton alapra vegyes falazattal épült, lakást2008- ban teljeskörűen felújítottuk. Hozzáépités is történt és teljesen modernizálva lett. A tetőtérben további szobák kialakítására van lehetőség. A fűtött hasznos alapterület 135 m2 , mely az alábbi helyiségekből áll. - előszoba - 46 m2- es nappali étkezővel - 3 db földszinti hálószoba - különálló toalett - toalettes fürdő zuhanyzóval és sarokkáddal -kamra -konyha - közlekedő - tetőtéri hálószoba - tágas, fedett terasz - 2 db pince - kazánház A hatalmas, látszógerendás nappaliban egy épitett kandalló teszi hangulatosabbá a teret A telken állattartásra is alkalmas melléképületek valamint lóboxok vannak. Az udvaron két állasos fedett autóbeálló van. Az épület fűtésére az összes lehetöség rendelkezésre áll. Gázkazán,vegyestüzelésű kazán, kandalló, valamint hűtő-fűtő klimák. Padlófűtés is van a lakásban. A tetőn 6.75 KW- os napelemrendszer, amely 10 KW-ig bővíthető. Elektromos kapunyitó, kamerarendszer és riasztó gondoskodik a biztonságról. A központ 500 m - re van, boltok, orvosi rendelő, iskola, stb.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Átlagos rezsiköltség:
10 000 Ft/hó
összkomfortoskocsibeállópinceklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 549 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 549 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY