Eladó ház Mende 41 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Mende 41 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 8145186
Referenciaszám: HZ086942
Frissítve: 1 hónapja

Mende eladó családi ház 1 szobás: 32,9 millió Ft

32,9 millió Ft
802 439 Ft/m²
41 m²
Alapterület
375 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 104 101 Ft
Második évtől
136 495 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálunk egy 45nm-es vályog falazatú házat, 375m2-es, belterületi telken Mende településén, Pest megyében, melynek vételára kifejezetten alacsony, a környék négyzetméteráraihoz képest rendkívül vonzó. Mende település Pest megyében található, gyönyörű természeti környezettel, jó közlekedéssel Budapest felé. Ezáltal tökéletes választás azok számára, akik a városi élet előnyeit élvezni szeretnék, miközben a természet közelségét is fontosnak tartják. A község kedves közössége és számos helyi program biztosítja, hogy új otthona minden szükségletet kielégítsen. Fedezze fel Mende nyugodt, de mégis kényelmes életvitelét ebben a különleges otthonban! A település ideális választás lehet azok számára, akik a város zajától távol, mégis, Pest megyében keresnek otthont. A kertre nyíló kilátás nyugodt és pihentető környezetet biztosít a mindennapok számára. Az épület vályog szerkezetének köszönhetően természetes mikroklímát biztosít lakói számára, így egész évben komfortos életet garantál. A gáz cirkó fűtés modern és gazdaságos megoldás a lakás melegen tartására.A jelenleg is lakott, felújítandó 45m2 családiház. Falazata tégla és vályog. Tetőzete cserép ,esővezető csatornával ellátva. az ingatlanban található  szoba, konyha , zuhanyzó, spejz, folyosó. A ház melegét cirkó biztosítja, radiátorokon át. melegvízét villany bojler szolgáltatja. A villany vezeték egy része felújítva. Csatorna telken belül / csatorna átemelő beépítése szükséges/.  A telken található még egy teljesen különálló 2 szobás  20m2 .épület mely fűtéssel és villannyal is rendelkezik.  Az ingatlant zöldellő kert veszi körül . Kapun kilépve  10m sétával erdőbe érünk, ahol őzek, nyulak élnek. Jól megközelíthetősége és a szép környezet miatt akár hétvégi háznak is kiváló. Mende  Budapesttől a 31-es főúton könnyen megközelíthető, az M0-ás 10 perces autóútra található. 

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mátyás Julianna Duna House - Üllő Az iroda összes hirdetése
+36 30 012 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mátyás Julianna Duna House - Üllő Az iroda összes hirdetése
+36 30 012 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY