Eladó ház Mencshely 100 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Mencshely 100 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8217796
Referenciaszám: M286397
Frissítve: 3 napja

Mencshely eladó családi ház 2 szobás: 49,9 millió Ft

49,9 millió Ft
499 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
3900 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 157 892 Ft
Második évtől
207 025 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedvező áron Eladó egy 100m2-es ház Mencshelyen a Balaton-felvidéki hegyek és a Vázsonyi síkság találkozásánál egy igazán idilli környezetben. Az ingatlan a csendes zsákutca végén található, egy teljesen füvesített területen melynek telekmérete 3950m2. A hatalmas kert gyümölcsfákkal és szőlőtőkékkel beültetve számos lehetőséget kínál az új tulajdonosának. Emellett a telken egy forrás is felfedezésre került, amelynek vize jelenleg bevizsgálás alatt áll. A 100 nm-es ház vegyes építésű (kő és tégla) és részben felújított, két nagy, hangulatos, fagerendás szobával, konyhával, fürdőszobával és egy közösségi térrel(nyári konyha)rendelkezik. A tető tartószerkezete és koszorúja cserélve lett, a ház statikailag rendben van. Fúrt kút, 3 fázis, hálózati víz és csatorna is bevezetésre került az ingatlanba. A ház mellett egy téglaépítésű garázs található, amelyhez plusz tároló is kapcsolódik, valamint a kertben egy mobil garázs is helyet kapott. A kert kiváló adottságai miatt akár vállalkozási célokra is alkalmas, mivel ipari áram is bevezetésre került. A terület ideális rendezvények, táborok és kempingek számára. Régebben a telek hátsó részé hangulatos piknikeknek is helyet adott, megtöltve a placcot egy kis nyüzsgéssel. A folyamatosan fejlődő falu a Balaton-felvidék szívében található, autóval mindössze 16 percnyire a Balatontól. A környék gazdag gasztronómiai kínálatáról is ismert, Veszprém pedig 20 perces autóútra található. Az ingatlan tökéletes választás azok számára, akik nyugalomra vágynak, és a telek adottságai révén ez maximálisan garantált. Emellett kiváló lehetőség azoknak is, akik a fejlődő balatoni turizmusba szeretnének befektetni. Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, CSOK-intézés, Otthonfelújítási Támogatás, egyéb felújítási hitelek). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1905
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosgarázsvilágostelefonbútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Makai Attila Balatonfűzfő Munkás tér 3 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 492 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Makai Attila Balatonfűzfő Munkás tér 3 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 492 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY