Eladó ház Medgyesegyháza 190 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Medgyesegyháza 190 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8237960
Referenciaszám: M287807
Frissítve: 4 napja

Medgyesegyháza eladó családi ház 4 szobás: 85 millió Ft

85 millió Ft
447 369 Ft/m²
190 m²
Alapterület
1167 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 268 955 Ft
Második évtől
352 648 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Békés vármegye, Medgyesegyháza kisváros központjától, 1500 méterre, egy 2 lakószintes, összesen 190 m2 alapterületű hőszigetelt falazatú, duplakomfortos, újszerű családi ház, garázzsal együtt eladó. A körbe kerített telek mérete 1167 m2. Az ingatlan építése már korábban elkezdődött és 2024-ben fejeződik be. A lakóépület földszint, galéria és tetőtér beosztású. Az ingatlan a földszinten: nappali, 3 szoba, étkező, konyha, kamra, közlekedők, gardrób, kádas és épített zuhanyzóval ellátott fürdőszoba wc-vel, külön wc, nyitott terasz és elektromos működtetésű kapuval szerelt garázs, a tetőtérben: galéria, szoba, épített zuhanyzós fürdőszoba wc-vel kialakítású. Az ingatlan fűtése gáz kazánról működtetett cirkó rendszerű, a szobákban radiátoros hő leadással, a többi helyiségben padlófűtéssel. A nyári melegben az ingatlan hűtéséről és a hidegebb hónapokban, igény szerint, a fűtésről 4 db inverteres klímaberendezés gondoskodik. A szobák és a galéria laminált parketta, a többi helyiség járólap burkolatú. A lakóépülettel egybe épített fűthető garázsban két gépjármű beállására van lehetőség. Az udvari bejárati nagykapu elektromos mozgatású. Az ingatlan kiválóan alkalmas nagy- illetve két generációs családok együttélésére is. Tágas és világos terekkel rendelkező, energia hatékony építésű lakóingatlan várja új tulajdonosát! Amennyiben érdeklődését felkeltettem, az ingatlan előre egyeztetett időpontban megtekinthető!---------------- Az ingatlan megvásárlásához, ÚJ FALUSI CSOK, Babaváró hitel, CSOK PLUSZ lakáshitel, kedvező feltételű, akár FIX kamatozású, hitel is igényelhető, melynek intézéséhez ingyenes segítség áll a leendő vásárlók rendelkezésére. Kérje személyre szabott ajánlatunkat! Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2023
Terasz:
22,5 m²
Energetikai besorolás:
E
villanygázvízcsatornaösszkomfortosgarázsvilágosteraszbútorozatlanklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ingatlan-tanácsadó Labos Péter Békéscsaba Andrássy út 7 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 475 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ingatlan-tanácsadó Labos Péter Békéscsaba Andrássy út 7 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 475 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY