Eladó ház Martonvásár 95 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Martonvásár 95 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8220993
Referenciaszám: H490243
Frissítve: 14 napja

Martonvásár eladó családi ház 4 szobás: 64,9 millió Ft

64,9 millió Ft
683 158 Ft/m²
95 m²
Alapterület
729 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 205 355 Ft
Második évtől
269 257 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Családi otthon várja új tulajdonosát Fejér vármegye Martonvásáron, a városközpontban. A 95.5 nm-es 4 szobás, plusz 102 m2 garázs és tárolókkal rendelkező ház, mely 729 nm-es telken helyezkedik el. Így elegendő helyet biztosít a család minden tagjának az elképzeléseihez. Az ingatlan állapota átlagos, így az új tulajdonosnak lehetősége van a saját ízlése szerint átalakítani és felújítani az ingatlant. A ház kertkapcsolatos, így a nyári estéket a teraszon töltheti a család a kedvenc estéit. A terasz mérete 17.2 nm, így elegendő helyet biztosít a kerti bútoroknak és a grillezéshez is. Az ingatlan fűtése gáz (cirko), így a fűtésszámla mértéke is kedvezőbb lehet. A nyári forróságot pedig egy nagy teljesítményű klíma hűti le. Az ingatlanhoz tartozik egy garázs, a kertben pedig akár 2 kocsi beálló is, így az autók parkolása sem okoz gondot. Gyűrűs fúrt kút van telken belül, valamint 3*25A és a 380V is be van vezetve. A környék ellátottsága kiváló, 2 percre SPAR, PEPCO, közösségi tér. A közlekedési csomópontok közelében található az ingatlan. A környéken számos bolt, iskola, óvoda és egészségügyi intézmény található, így az új tulajdonosoknak nem kell messzire menniük a mindennapi életvitelükhöz. Az ingatlan közelsége miatt a tömegközlekedési lehetőségek is kiválóak. A buszmegálló mindössze 1 perc sétára található az ingatlantól, így akár a munkába járást is könnyen megoldhatja az új tulajdonos. Az ingatlan környéke csendes és biztonságos, így ideális választás családoknak, akik szeretnének kikapcsolódni a város zajából. Ha kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Ügyfeleink bizalommal kereshetnek minket, és szívesen segítünk bármilyen kérdésükben. Ne habozzon, és jelentkezzen még ma! Bármi kérdése van hívjon bizalommal a hét bármely napján. Kedvezményes hitelek!!!!! INGYENES hitel tanácsadás! BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. Használt ingatlan CSOK PLUSZ felvehető! Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, vagy további kérdése lenne, írjon email-ban, telefonszám megadásával ! HÍVÁSÁT A HÉT MINDEN NAPJÁN FOGADOM.Rugalmas megtekintés! GYORS KÖLTÖZÉS! Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Terasz:
17,2 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bögös Zsolt Otthon Centrum - XVI. kerület - Veres Péter út 63. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bögös Zsolt Otthon Centrum - XVI. kerület - Veres Péter út 63. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY