Eladó ház Martonvásár 38 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Martonvásár 38 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8211959
Referenciaszám: M284817-4711663
Frissítve: ma

Martonvásár eladó családi ház 2 szobás: 33 millió Ft

33 millió Ft
868 421 Ft/m²
38 m²
Alapterület
1311 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 104 418 Ft
Második évtől
136 910 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Budapest vonzáskörzetében, Martonvásáron eladó egy 38 m2-es családi ház, 1311m2-es, belterületi, rendezett telken, aszfaltos utcában. A telek közművei: - víz - villany - csatorna. Gáz a telek előtt az utcában. A ház fából épült. 2 szoba, konyha, fürdőszoba és egy előtér található benne. A fűtés gázpalackról és villanyradiátorral történik. A nagyszülők korábban egész évben ott laktak. A telek belterületi, falusias lakóövezet besorolású, 1311 m2, kb. 22 m széles, 60 m hosszú, enyhén lejtős. A lakóházon kívül egy autóbeálló, több tárolókamra és egy boros pince van még a telken. A hivatali térképmásolaton is szerepel a lakóház, így hitelezhető is akár. A telek legnagyobb területét zöldség- és gyümölcstermesztésre használták korábban (nem üzemszerűen, csak önellátási célra). A telek középvonalában, hosszában egy földgázvezeték halad, védőtávolsága mindkét irányban 9 m, tehát a telek csaknem egész területét lefedi. Ennek csökkentése lehetséges, ehhez azonban a vezetéket a szükséges hosszban teljesen fel kell tárni és szakértőkkel meg kell vizsgáltatni (a kérelmező költségén), akik utána tudják csak megmondani, hogy milyen megoldással, mennyire lehet a védőtávolságot lecsökkenteni (szintén a kérelmező költségén). Az ingatlan pár perc sétára található a vasútállomástól. Martonvásár központját átszeli a 7-es főút, illetve a határában elhalad az M7-es autópálya is, így könnyen megközelíthető Budapest és Székesfehérvár is. A Velencei-tó 15 percre, a Balaton fél óra, Budapest 20 perc távolságra található. A tömegközlekedés is kiváló a városban, sűrűn közlekednek az elővárosi vonatok és a buszjáratok. A vasútállomás 10 perc sétára található a háztól. Martonvásár ékessége a Brunszvik-kastély és a Beethoven emlékmúzeum. Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel (CSOK Plusz, hitel, babaváró) áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Megtekintésért és további információkért keressen bizalommal akár hétvégén is! Jöjjön el! Nézzük meg együtt ezt a hangulatos kis házat!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1981
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Keszthelyi László OTPip - Szigetszentmiklós Tököli út 19.B - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 989 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Keszthelyi László OTPip - Szigetszentmiklós Tököli út 19.B - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 989 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY