Eladó ház Máriakálnok 160 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Máriakálnok 160 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8234274
Referenciaszám: 49131-4736182
Frissítve: ma

Máriakálnok eladó családi ház 6 szobás: 78,9 millió Ft

78,9 millió Ft
493 125 Ft/m²
160 m²
Alapterület
960 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 249 653 Ft
Második évtől
327 340 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szigetelt családi ház Máriakálnokon, a Dunapart közelében! Kiváló lehetőség akár befektetők számára is, mivel a házban jelenleg 7 szobás munkásszálló üzemel! A Szigetköz egyik kedvelt településén Máriakálnokon elhelyezkedő 160 nm-es családi ház 1995-ben épült, rendezett 960 m2-es telken helyezkedik el. Az ingatlan a falu csendes utcájában található, mely átmenő forgalomtól mentes, a településen bolt, posta, óvoda, általános iskola, illetve háziorvosi rendelő is elérhető. Az ingatlan felosztása: -előtér -konyha -étkező -nappali (jelenleg elbontható gipszkarton fallal két hálószobára osztva) -kamra -közlekedő -5 hálószoba -2 fürdőszoba, WC -fedett terasz Az ingatlan fűtése gázkazánnal megoldott, a homlokzat a közelmúltban korszerű hőszigetelést kapott, így a rezsiköltség alacsonyan tartható. A tulajdonos folyamatosan ügyelt a karbantartási munkálatok időszerű elvégzésére, viszont egyes felújítási feladatok még az új tulajdonosra várnak. A jelenlegi állapotban befektetésre, munkásszálló üzemeltetésére kiválóan alkalmas, viszont korszerűsítés után tökéletes otthona lehet akár friss házasoknak vagy többgyerekes családnak is. Az ház teljes területe alatt pince található, a hatalmas telken egy 48m2-es, kétállásos, új tetőszerkezettel fedett garázs biztosítja a gépjárművek biztonságát. A telek méretéből adódva lehetővé teszi fedett kiülő, grillterasz, medence építését is. Irodánk teljes körű szakmai tanácsadással, ingyenes hitelügyintézéssel, profi ügyvédi háttérrel rendelkezik. Kérdésed van? Szeretnéd megnézni az ingatlant? Keress bátran, a megadott elérhetőségeken, szívesen megmutatom neked!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1995
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
csendespincehőszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takách Tamás KOMPLEX INGATLAN Az iroda összes hirdetése
+36 30 200 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takách Tamás KOMPLEX INGATLAN Az iroda összes hirdetése
+36 30 200 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY