Eladó ház Marcali 62 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Marcali 62 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8191500
Referenciaszám: H488742
Frissítve: 1 napja

Marcali eladó családi ház 2 szobás: 25,99 millió Ft

25,99 millió Ft
419 194 Ft/m²
62 m²
Alapterület
242 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 82 237 Ft
Második évtől
107 827 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Marcali kiváló ellátottságú, átmenő forgalomtól mentes központi utcájában vált eladóvá egy egyedi hangulatú, jó állapotú 62 nm alapterületű, 2 szobás, 1 fürdőszobás polgári stílusú villa. A ritkaságnak számító ingatlan a második világháború előtt (1933-ban) épült. Orvos család tulajdonában állt. Általános jó állapotát, polgári stílusát megőrizte a mai kornak. Ezek mellett tágas nappalija, optimálisan kis kertje és a kerti tárolója miatt ideális választás lehet akár befektetési célra is. A környék ellátottsága kiváló, a közeli boltok és éttermek mindössze pár perc sétára találhatóak. Az ingatlan központi elhelyezkedése és a csendes környezet miatt tökéletes lehet azok számára, akik szeretnének kikapcsolódni a város zajától, de mégis közel lennének az élet fontos színtereihez. Tulajdonságok: - tégla épület, cserép fedés, magas lábazat - tiszta, rendezett belső terek - tágas szobák - melléképület - összközműves - konvektoros fűtés - a meleg vizet bojler biztosítja - 3m belmagasság -rendezett udvar, az utcafrontról díszcserjék árnyékolnak, körbekerített, zárt 242 m2 udvar -a közelben iskola, üzletek, kórház, közintézmények, munkahelyek, a központ gyalogosan is pár perc Elrendezés: előszoba, konyha, nappali, lakószoba, fürdőszoba. Az ingatlan belső terei egymásból nyílnak, körbejárhatóak, A fejlődő somogyi város, Marcali az M7-es autópályáról egyszerűen megközelíthető, a Balaton déli partjától 13 km-re fekszik, gyógy- és strandfürdővel is rendelkezik. Számtalan bevásárlási lehetőség, kórház, bankok, közintézmények, oktatási intézmények a bölcsödétől a középiskoláig, változatos elhelyezkedési lehetőségek, zöld terület, parkok, teljesen megújult városközpont biztosítja a lakosok kényelmét. Hitel ügyintézésben, ügyvédi szolgáltatásokban és LAKÁSBIZTOSÍTÁSBAN IS OTTHON VAGYUNK! Ingatlan és ami vele jár egy helyen! Szakértő kollégáink segítenek megtalálni a legmegfelelőbb ajánlatot. Várom megtisztelő hívását. Ha bármilyen kérdése merülne fel az ingatlannal kapcsolatban, kérjük, keressen bennünket bizalommal. Szívesen segítünk Önnek az ingatlan megtekintésében és a vásárlás folyamatában. Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget. Az adatok tájékoztató jellegűek.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1933
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Halasi Anna Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Halasi Anna Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY