Eladó ház Marcali 90 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Marcali 90 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8160013
Referenciaszám: H487081
Frissítve: 1 hónapja

Marcali eladó családi ház 3 szobás: 39,99 millió Ft

39,99 millió Ft
444 333 Ft/m²
90 m²
Alapterület
1387 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 126 535 Ft
Második évtől
165 910 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Balatontól 14 kilométerre délre található a 11 ezer fő lakosú Marcali város. A település szőlő- és borgazdasági szempontból a Balatonboglári borvidék részét képezi. Számos bevásárlási lehetőség, jó közlekedési infrastruktúra, széleskörű egészségügyi ellátás, sokoldalú sportolási, fürdőzési lehetőség és a pihenni vágyóknak pedig nyugalmat biztosító környezet. Ebben a kisvárosban kínálom megvételre ezt a kitűnő statikai állapotban lévő családi házat. Ingatlan jellemzői: - 1387 m2-es rendezett, sík telken helyezkedik el. - A 90 m2-es házban 2 egész és egy félszoba, konyha-étkező, fürdőszoba-WC, előszoba, kamra, zárt terasz került kialakításra. - A beton alapra épített tégla épület 1968-ban épült, cserép fedéssel. - Fűtése gázkonvektorral megoldott, egyes helyiségekben fa tüzelésű kályha található. - Teljes közművel rendelkezik. - 10 m2-es pince található a ház mögötti melléképületek alatt. - A házhoz építve több melléképület, műhely, szerszámtároló, garázs és egy nyitott autóbeálló lett kialakítva. - Aki állatokat szeretne tartani erre is van lehetőség, mivel az udvaron pajta található. - A bútorok további megállapodás részét képezik. Irodánk teljes körű, ingyenes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek. Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1968
Terasz:
9,2 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vucskó Krisztina Otthon Centrum - Nagykanizsa - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vucskó Krisztina Otthon Centrum - Nagykanizsa - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY