Eladó ház Marcali 146 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Marcali 146 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 8153765
Referenciaszám: keszthelyingatlanpartner@gmail.com
Feltöltve: 3 hónapja

Marcali eladó családi ház 4 szobás: 13,9 millió Ft

13,9 millió Ft
95 205 Ft/m²
146 m²
Alapterület
800 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 43 982 Ft
Második évtől
57 668 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Egy két generációs, befejezésre váró újépítésű, egyszintes, szerkezetkész állapotban lévő családi ház keresi új tulajdonosát! Alapterülete összesen 146 m2! Jelenlegi állapot: Alapozás, lábazat, aljzatbeton, főfalazat, áthidalók, koszorú és alapvakolat készültségi fokkal! Egyik lakó része: 75,63m2, amelyben szélfogó nappali, konyha, két hálószoba, fürdőszoba, wc, mosókonyha, kamra. A másik lakó része: 70 m2-es, amelyben előszoba, nappali, konyha, két hálószoba, kamra, fürdőszoba wc-vel. Az épület Ytong tégából épített! Jelenlegi állapotban még variálható, akár egy lakóegységre! A 800 m2-es teleken víz, villany, szennyvíz bevezetve! Újépítésű házként igénybe vehetőek az állami támogatások! Illetve az 5%-os áfa! Olyannak ajánlom aki nem ijed meg a befejezésre váró munkálatoktól! Látványterveket a közzétett fotókon tekinthetik meg! A ház befejezésében tudunk segíteni! Marcali csendes részén található a központtól kb. 2 km. További információért keressen bizalommal! Marcali a Balatontól 13 km-re található, mely város egyre népszerűbb minden korosztály körében, a belváros közelsége mellett páratlan infrastruktúra is társul. A közelben megtalálható minden szolgáltatás. Több bevásárló: Spar, Tesco, Penny, Aldi, Lidl, drogériák, pékségek, gyógyszertár, éttermek, cukrászdák, posta, bank és üzletek sokasága várja a vásárlókat. A környék közlekedése kiváló. A városban egyre népszerűbb termál és élményfürdő is található. TELJES KÖRŰ DÍJMENTES BANK-SEMLEGES HITEL TANÁCSADÁSBAN, HITELÜGYINTÉZÉSBEN IS SEGÍTSÉGET NYÚJTUNK! Hitelügyintéző csapatunk legfőbb célja, hogy támogassa Önt a jelzáloghitelek és lakáshitelek továbbá az igényelhető állami támogatások megszerzésében, valamint energetikai tanúsítvány elkészítésében is közreműködünk! Az adatok kizárólag megbízóink által rendelkezésünkre bocsátott információkon alapulnak. Az adatok teljességéért, helyességéért és aktualitásáért nem vállalunk felelősséget. Az árváltozás, adatmódosítás és közbeni értékesítés jogát fenntartjuk.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Szerkezetkész
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2020
Terasz:
20 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villanyvízcsatornaösszkomfortoskocsibeállókertkertkapcsolatosjó beosztásújó közlekedésűcsendesvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Adminisztrátor Zalavári Anikó Csoba Ingatlanpartner Budapest - Keszthely Az iroda összes hirdetése
+36 20 474 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Adminisztrátor Zalavári Anikó Csoba Ingatlanpartner Budapest - Keszthely Az iroda összes hirdetése
+36 20 474 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY