Eladó ház Mánfa 313 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Mánfa 313 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7994473
Referenciaszám: HZ057469
Frissítve: 15 napja

Mánfa eladó családi ház 1 szobás: 18,63 millió Ft

18,63 millió Ft
59 521 Ft/m²
313 m²
Alapterület
1295 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 58 949 Ft
Második évtől
77 292 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó felújítandó Ingatlan Mánfa Külterületén!Ingatlan jellemzői:Település: MánfaÉpítésének éve: 1950Telek alapterülete: 1295,00 m2Nettó alapterülete: 464,61 m2Redukált alapterülete: 313,16 m2Fűtési mód: KözpontiFűtési mód típusa: Szilárd tüzelésű kazánLeírás:Ezt a különleges ingatlant Mánfa település külterületén találja. Az épület eredetileg gépkarbantartó műhelyként üzemelt, de később átalakították lakóházzá. Az északi részen egy nagy alapterületű tárolótér található, amely magas belmagassággal (4,3 m) rendelkezik, és sokféle célra alkalmas. A kazánház az épület fűtését szolgálja ki, míg délen egy földszint és részleges emeleti rész került kialakításra. Az épület déli részében található egy nyári konyha, melyet a korábbi őrszobából alakítottak át.Az ingatlan külterületen helyezkedik el, és könnyen megközelíthető. A területen találhatók régi szénbányák meddőhányói, melyek jelenleg rekultivációs folyamat alatt állnak.Megjegyzés:Az épület felújítást igényel, különösen a kiszolgáló helyiségek terén. Az ingatlant korábban gépkarbantartó műhelyként használták, így rengeteg lehetőség rejlik benne. Ha szeretne egy egyedi otthont kialakítani, ne hagyja ki ezt a lehetőséget!Amennyiben további információra van szüksége vagy meg szeretné tekinteni az ingatlant, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.Az ár Nettó ár! 

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mézes István Duna House - DHP Az iroda összes hirdetése
+36 30 444 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mézes István Duna House - DHP Az iroda összes hirdetése
+36 30 444 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY