Eladó ház Mályi 110 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Mályi 110 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 8104520
Referenciaszám: 315979
Frissítve: 17 napja

Mályi eladó családi ház 3 szobás: 68 millió Ft

68 millió Ft
618 182 Ft/m²
110 m²
Alapterület
920 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 215 164 Ft
Második évtől
282 118 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Lenyűgöző lehetőség Mályi elit részén! FIGYELEM! ÚJ ÉPÍTÉSŰ CSALÁDI HÁZAK FOGLALHATÓAK! Álmai otthona válhat valóra, új építésű családi házban. A kivételes minőségű építőanyagok és a modern design harmonikus ötvözete teremti meg a tökéletes otthont, mely magával ragadó panorámával ajándékozza meg a lakókat. 7 új építésű ingatlan várja lakóit elit környezetben Mályi közkedvelt új építésű részén, panorámás környezetben. A munkálatok elkezdődtek, 3 családi ház még az évben átadásra kerül a további 4 ingatlan jövő év tavasszal kerül átadásra. A jelenlegi állapotok lehetőséget biztosítanak egyedi igények kialakítására. Az ingatlanok három hálószobával, tágas nappalival és hatalmas fürdőszobával várják leendő lakóit. Az épület Ytong alapokon nyugszik, 15 cm vastag szigeteléssel ellátva, így biztosítva az optimális hőmérsékletet minden évszakban. A tető antracit Bramac fedéssel nyújt biztonságot és esztétikumot egyaránt. A padlófűtés és a falfűtés gondoskodik a kellemes hőmérsékletérzetről, míg a hűtő-fűtő klíma a tökéletes komfortot biztosítja a lakók számára, bármilyen időjárási viszonyok uralkodjanak is. Az épületet 3 rétegű nyílászárók teszik teljessé, melyek garantálják a csendet és a nyugalmat, valamint lehetőséget biztosítanak arra, hogy az Ön ízlése szerint válassza ki a burkolatokat és személyre szabja otthonát. A terasz kiváló helyszínt kínál a szabadidő kellemes eltöltésére, míg a hatalmas fürdőszoba luxust és kényelmet nyújt mindennapjainkban. Az 110 négyzetméteres lakótér mellett, a 920 négyzetméteres telek bőséges teret biztosít a szabadidős tevékenységekhez és a kertészkedéshez egyaránt. Ne habozzon, hogy most vegye fel a kapcsolatot velünk, és lépjen be az új élet stílusába! Irodánk bank független hitel szakértőkkel és megbízható ügyvédi háttérrel segíti a gördülékeny adás-vétel lebonyolítását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
7
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Elektromos
Energetikai besorolás:
A++
luxuspanorámaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rácz Bernadett Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum Az iroda összes hirdetése
+36 20 236 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rácz Bernadett Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum Az iroda összes hirdetése
+36 20 236 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY