Eladó ház Makó 145 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Makó 145 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8222521
Feltöltve: 20 napja

Makó eladó családi ház 4 szobás: 30 millió Ft

30 millió Ft
206 897 Ft/m²
145 m²
Alapterület
568 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 94 925 Ft
Második évtől
124 464 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó polgári jellegű családi ház Makó belvárosának közelében! Makó egyik kedvelt, belvároshoz közeli utcájában eladásra kínálok egy 145 m²-es, polgári jellegű családi házat, amely rengeteg lehetőséget rejt magában. Az ingatlan 3,5 méteres belmagasságával impozáns térérzetet biztosít, a hozzá tartozó 568 m²-es telek pedig kiváló lehetőségeket nyújt a jövőbeli tulajdonos számára. A ház felújítandó állapotban van, azonban valamennyi közművel rendelkezik: víz, gáz, villany, csatorna. A fűtést gázkonvektorok biztosítják. Az épület eredetileg két külön bejáratú lakrészre lett kialakítva, így több lakóegység is könnyedén létrehozható, de a kiváló belvárosi elhelyezkedés miatt akár panzió kialakítására is alkalmas lehet. Az ingatlanhoz tartozik még egy két helyiségből álló, kiváló állapotú tároló/műhely, amely sokféle felhasználási lehetőséget kínál. Fontos megjegyezni, hogy a telekre gépkocsival nem lehet beállni. Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető. Bankfüggetlen hitelügyintéző is rendelkezésére áll, hogy a vásárlás minden lépésében segítséget nyújtson. Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget, hívjon a 06203187639 telefonszámon!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villanygázvízcsatornakomfortoskertkertkapcsolatosjó beosztásújó közlekedésűcsendesvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 20 318 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 20 318 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY