Eladó ház Magyarpolány 90 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Magyarpolány 90 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8143396
Referenciaszám: H486222
Frissítve: 21 napja

Magyarpolány eladó családi ház 2 szobás: 47,8 millió Ft

47,8 millió Ft
531 111 Ft/m²
90 m²
Alapterület
896 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 151 248 Ft
Második évtől
198 312 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Magyarpolány egyik újabb, csendes utcájában eladó egy kiváló adottságokkal rendelkező, masszív szerkezetű, 2 szintes családi ház. Magyarpolány Ajkától pár perc autóútra, a Bakony erdőinek ölelésében , festői szépségű tájon fekvő sváb település, ami a Polányi Hosszú hegy és a Kálvária-hegy közti völgyben helyezkedik el. Fekvésének különlegességét a hegyek zöldje,és a megművelt síkság találkozása adja. Az ingatlan jelenleg 90 nm lakóterű, itt található egy amerikai konyhás nappali, 2 nagyméretű hálószoba, fürdőszoba, külön mellékhelyiség és egy kamra. A ház tetőterének beépítése előkészítve, a vízkiállás rendelkezésre áll, itt akár 3 lakószoba kerülhet kialakításra. Az ingatlan teljesen alápincézett, a pince részben található egy garázs (30 nm, mely könnyedén 15 nm-rel tovább bővíthető) kazánházak és tárolók. A családi ház rengeteg lehetőséget rejt magában, belső elrendezése, a főfalak elhelyezkedése révén könnyen variálható. Fűtése gáz- és vegyes tüzelésű kazánnal megoldott, radiátoros hőleadókkal. A kazánok mindegyike külön helyiségben található. A házhoz tartozó telekméret 896 nm, teljesen körbekerített, sík, téglalap alakú. A területen találhatóak különböző gazdálkodásra, állattartásra alkalmas helyiségek. A birtok nagy része füvesített, melyen 15 termő gyümölcsfa és csemege szőlő is megtalálható. (Cseresznye, szilva, barack, körte, alma, dió, meggy.) Az ingatlan azonnal vásárolható, tehermentes! A közelben, bolt, óvoda, iskola, gyógyszertár megtalálható. Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, kérem, keressen a megadott elérhetőségeken! Irodánk teljes körű HITEL-, BABAVÁRÓ és CSOK ügyintézéssel, biztosítással, energetikai tanúsítvány készítésével, valamint megbízható ügyvédi háttérrel segíti Ügyfeleit.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1984
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ferenczi Antal Otthon Centrum - Ajka Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ferenczi Antal Otthon Centrum - Ajka Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY