Eladó ház Magyarnándor 102 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Magyarnándor 102 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8189402
Feltöltve: 1 hónapja

Magyarnándor eladó családi ház 4 szobás: 14,9 millió Ft

14,9 millió Ft
146 078 Ft/m²
102 m²
Alapterület
995 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 47 146 Ft
Második évtől
61 817 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Magyarnándor egyik csendes zsákutcájában vált eladóvá egy 995m2-es telken elhelyezkedő, 102m2 hasznos alapterületű, négy szobás családi ház, a hozzátartozó melléképületekkel, illetve egy külön lévő telekkel! Az 1960-as években épült tégla és vályogtégla falazattal, valamint fa födémmel. Jelenleg három különnyíló részből áll, de igény szerint összenyitható. A nagy része akadálymentesítetté lett alakítva. Hasznos alapterülete 102m2, melyben kialakításra került három szoba, nappali, két konyha, fürdőszoba, két előszoba, kamra és tároló. A ház egy része alatt pince, a bejáratnál pedig egy hangulatos tornác van. Három féle fűtésmóddal rendelkezik: a központi fűtés működtethető gázcirkóval és vegyes tüzelésű kazánnal, de van két cserépkályha is. Közművek közül villany(1x16A, 1x16A), víz, gáz és csatorna is bekötésre került. A ház egy 1228m2-es telken helyezkedik el, a kertben több dió, őszibarack és meggyfa található, valamint szőlő. Az öntözés ásott kútról megoldható. Hozzáépítve a házhoz van egy garázs és egy műhely, ahonnan egy boltíves pince nyílik. Az udvarban több állattartásra használt melléképület is van. Tartozik még hozzá a házzal szemben, az út túloldalán lévő, külön helyrajziszámú, 476m2-es kert, aminek a tulajdoni lap szerinti besorolása “Kivett beépítetlen terület”. Az ingatlanok Magyarnándor egyik csendes, közkedvelt zsákutcájában találhatóak. Magyarnándor az ország északi részében, az Északi középhegység részét képező Cserhát hegység közepén, alacsony hegyek, dombok között helyezkedik el. Aki nyugalomra vágyik, annak kiváló lehetőség. Budapest 90, Balassagyarmat pedig 14 kilométerre található, ahol minden elérhető: iskolák, éttermek, bevásárló központok, kórház, szépségszalonok, mozi, stb.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Virág Krisztián RDS Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 513 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Virág Krisztián RDS Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 513 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY