Eladó ház Magyarnándor 70 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Magyarnándor 70 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8072596
Referenciaszám: M272780
Frissítve: 20 napja

Magyarnándor eladó családi ház 3 szobás: 18,9 millió Ft

18,9 millió Ft
270 000 Ft/m²
70 m²
Alapterület
250 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 59 803 Ft
Második évtől
78 412 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Magyarnándorban, Nógrád Megyében kínálunk eladásra egy családi házat. Magyarnándor az ország északi részében, az Északi középhegység részét képező Cserhát hegység közepén, alacsony hegyek, dombok között helyezkedik el, Balassagyarmattól 14 kilométerre délre. Az Aszód-Balassagyarmat közötti úton a Rétság-Bánk-Romhány felőli út folytatásaként Cserháthalápon át Hollókő, vagy Pásztó és a Mátra, esetleg Hatvan felé lehet eljutni. Budapest közúton 90 kilométer. Közvetlenül a Cserhát lábainál található dombokba vájt borospincék előtt helyezkedik el a ház a falu szélén csendes környezetben. Az ingatlanban találhatunk két hálószobát egy nappalit mely konyhával, étkezővel egy légteret alkot. Továbbá egy fürdőszobát és egy kamrát. A tetőtér beépíthető. Mindenhol új hőszigetelt nyílászárókkal ellátva. Minden a mai kor igényeinek megfelelően felújítva, kiváló alapanyagokkal szakértő kezek által. Fűtéséről vadonatúj gázkazán gondoskodik radiátor hőleadókkal. Minden közművel rendelkezik, villamos és víz hálózata felújított. A gépesített konyhabútor a vételár részét képezi. A falusi CSOK igénybe vehető a településen és az ingatlan is alkalmas rá. Kitűnő állapotú, azonnal költözhető ingatlan. Amennyiben felkeltettem az érdeklődését hívjon bizalommal ! Az OTP Bankcsoport tagjaként hitellehetőségekkel, személyre szabott pénzügyi megoldásokkal, CSOK ügyintézéssel, gondos ügyvédi közreműködéssel és teljes körű szakértői ügyintézéssel támogatjuk ügyfeleink lakáscélú adásvételét.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2000
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lénárd Viktor Salgótarján Rákóczi út 1-9 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 474 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lénárd Viktor Salgótarján Rákóczi út 1-9 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 474 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY