Eladó ház Magyarmecske 90 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Magyarmecske 90 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8120663
Referenciaszám: HZ070733
Frissítve: 1 hónapja

Magyarmecske eladó családi ház 2 szobás: 6,5 millió Ft

6,5 millió Ft
72 222 Ft/m²
90 m²
Alapterület
1445 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 20 567 Ft
Második évtől
26 967 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Válassza ezt az ingatlant, ha egy csendes, békés helyen szeretne élni, ahol lehetősége van saját otthona egyedi kialakítására. Magyarmecske várja Önt, hogy felfedezze mindazt, amit ez a csodálatos település kínál. Magyarmecske festői környezetben fekszik, ami remek lehetőséget biztosít a természet szerelmesei számára a kikapcsolódásra és a pihenésre. A település nyugodt, családias atmoszférája ideális otthont kínál mindazoknak, akik elszakadnának a város zajától és közel szeretnének lenni a természethez. A helyi közösség barátságos és befogadó, így az új lakosok gyorsan otthon érezhetik magukat ebben a kis közösségben. Az ingatlan különleges jellemzője, hogy jó fényviszonyokkal rendelkezik, ami pozitív, élénk hangulatot kölcsönöz a belső tereknek. A téglaépítés biztosítja az épület tartósságát és jó hőszigetelési tulajdonságait. A tetőtér beépíthetősége további teret és lehetőségeket nyújt a jövőbeni tulajdonos számára, hogy igényeinek megfelelően formálhassa az ingatlant. Eladó egy 7 000 000 HUF vételárú, befejezetlen téglaépítésű ingatlan Magyarmecske szívében, Baranya megyében. Az épület 1998-ban épült és tetőtér beépítési lehetőséget is kínál, így tökéletes választás lehet azok számára, akik saját ízlésük szerint szeretnének egy otthont kialakítani. A méretei ideálisak, mind a lakóterület, mind az elhelyezkedés szempontjából.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Nincs fűtés
Építés éve:
1998
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dömötör Erika Duna House - Pécs, Király ház Az iroda összes hirdetése
+36 70 556 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dömötör Erika Duna House - Pécs, Király ház Az iroda összes hirdetése
+36 70 556 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY