Eladó ház Magyargencs 146 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Magyargencs 146 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8208859
Referenciaszám: M285320-4714115
Frissítve: 3 napja

Magyargencs eladó családi ház 3 szobás: 29,9 millió Ft

29,9 millió Ft
204 795 Ft/m²
146 m²
Alapterület
1216 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 94 609 Ft
Második évtől
124 049 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ CSALÁDI HÁZ MAGYARGENCSEN! Kivételes lehetőség mindazoknak, akik egy minőségi, felújított otthonra vágynak! Közvetlenül a MAGYARGENVCSI FALUKÖZPONTBAN található ez a 1216 m2-es telken fekvő, 147 m2-es családi ház, amely VALÓBAN KIFOGÁSTALAN ÁLLAPOTÚ. Az ingatlan kényelmesen kialakított elosztása miatt ideális nagycsaládosoknak vagy akár több generáció együttélésére is. Az elmúlt 5 évben a ház TELJES FELÚJÍTÁSON esett át. Új víz- és elektromos hálózat került kiépítésre, az összes nyílászárót hőszigetelt műanyagra cserélték, és megújult minden helyiség járólapozása és parkettázása. Az aljzatbeton szintén új, így biztonságos és STABIL alapot nyújt az egész ingatlan számára. Érdemes megjegyezni, hogy az egyik szoba még némi befejező munkára vár - ez remek lehetőség, hogy saját ízlésére szabja! A tető szerkezete és Terrán típusú cserépfedése is megújult kb. 10 évvel ezelőtt, tehát a ház teljesen felkészült az időjárás viszontagságaira. A fűtésrendszer KÖZPONTI VEGYES TÜZELÉSŰ KAZÁNNAL és/vagy gázzal történik, vadiúj radiátorokkal, amelyek hatékony hőleadást biztosítanak. A kényelmes életvitel érdekében a ház alatti 45 m2-es pince ideális tárolási lehetőségeket biztosít. A telken található még egy kb. 15 m2-es tároló és egy kb. 25 m2-es garázs is. Az ásott, bő víz hozamú kút is a telek részét képezi, ami különösen hasznos lehet kertészkedéshez vagy más háztartási célokra. A település kiváló infrastruktúrával rendelkezik: bolt, orvosi rendelő, fogászat, óvoda, és általános iskola (4. osztályig) mind könnyen elérhetők. Az ingatlan az ideális, központi fekvésének köszönhetően gyorsan megközelíthető és minden szolgáltatás közel van. NE HAGYJA KI EZT A PÁRATLAN LEHETŐSÉGET! Érdeklődjön most, és találja meg álmai otthonát ebben a barátságos közösségben Magyargencsen.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hernádi-Rabi Erika Bernadett OTPip - Tét Győri út 33 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 791 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hernádi-Rabi Erika Bernadett OTPip - Tét Győri út 33 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 791 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY