Eladó ház Magyaralmás 100 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Magyaralmás 100 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7903685
Referenciaszám: 917855
Frissítve: 26 napja

Magyaralmás eladó családi ház 3 szobás: 42 millió Ft

42 millió Ft
420 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
1461 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 132 895 Ft
Második évtől
174 249 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Magyaralmás központi belterületi helyén, aszfaltos, teljes közművel ellátott utcában eladó ez a 2005-ben felújított, szép állapotú, tégla és kő falazatú 3 szobás családi ház, 1461 négyzetméteres telken. Maximum egy festés kell és máris használható. De természetesen, aki a mai kor igényei szerint szeretné felújítani, nekik is érdemes megnézni. A korábban végzett felújítás során cserélve lettek a villany, vízvezetékek, valamint kialakításra került egy fürdőszoba is. A szobákba laminált padló, míg a közös terekbe padlólap került lerakásra. A bejárati ajtók és az ablakok nagy része is cserélve lett. A fűtés vízteres cserépkályhával és radiátorokkal van megoldva, de lehetőség van átállni más fűtésrendszerre, mert a radiátoros rendszer alkalmas rá. Ezen kívül az egyik szobában dekoratív kandallóval is lehet fűteni. A ház folytatásában az udvaron garázs, műhely és egyéb gazdasági épületek is találhatók. A főépület egy része alatt, pedig pince van. Az udvaron található még egy, az utcára is nyíló, felújításra szoruló, önálló gázfűtéssel rendelkező, 26 négyzetméteres üzlethelyiség, ami akár házi iroda vagy garázs is lehet a jövőben. A faluközpont pár perces sétára van. Ott található minden szükséges közintézmény, boltok, orvos, óvoda, iskola és a távolsági buszmegálló is. Ha nyugalomra vágyik, ez a ház ideális akár pihenés vagy állandó otthon céljára is. A nagy udvar, gazdasági épületek és a kert akár gazdálkodásra is lehetőséget nyújt. Kérésre szívesen küldök külső képeket is! Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom! Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is! Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is. Falusi CSOK igényelhető a házra!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1962
Energetikai besorolás:
D
teraszpincemelléképületkandalló

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Wollein Attila Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 329 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Wollein Attila Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 329 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY