Eladó ház Maglód 77 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Maglód 77 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8212440
Referenciaszám: 1786_5827
Frissítve: ma

Maglód eladó családi ház 2 szobás: 44,9 millió Ft

44,9 millió Ft
583 117 Ft/m²
77 m²
Alapterület
596 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 142 071 Ft
Második évtől
186 281 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
MAGLÓDON KÖZPONT KÖZELI, TORNÁCOS, RÉSZBEN FELÚJÍTOTT, SZÁRAZ VÁLYOGHÁZ, 596NM TELEKKEL ELADÓ! Központból nyíló utcában, összközműves, hosszú tornácos parasztház eladó. A ház a telek bal oldalán helyezkedik el, körbejárhatóan. Nyílászárói modern, szigetelt műanyagra lettek cserélve. 10 éve történtek a nagyobb felújítások, járólapok, vezetékek, csövek cseréje. Ekkor történt a fürdőszoba és a konyha teljes felújítása is. Nagyon jó belső elrendezéssel rendelkezik. A tágas előszobából (7nm), tudunk a nappaliba (22nm), fürdőszobába (6nm) és az étkezős konyhába (19nm) bemenni. A konyhából a hálóba (14nm) tudunk jutni. Minden helyisége ablakos, világos. Belmagassága 2,40-2,50 cm között van. Fa födémes, mely a konyhában álmennyezettel szigetelt. Az otthon melege gázkonvektorokkal és fa tüzelésű kályhával biztosítható. A lakott rész 68 nm. A tornácról nyílóan további mellékhelyiségek találhatók, összesen 53nm. Padlásfeljáró (4nm), tároló (20nm), fedett garázs (19nm), pince (10nm). A telken több gyümölcsfa is található, körte, cseresznye, meggy. Maglódon szinte minden megtalálható ami a mindennapi eléthez szükséges. Művelődési háza kimondottan aktív, mely 10 perc sétával elérhető. Auchan, Bauhaus, Decathlon 4 perc autóval. M0 autóút 4-5 perc. Volán busz járat megy Rákoskeresztúr városközpontba, Örs vezér térre, Stadionok metró állomáshoz. Önnek ajánlom, ha szeretne egy tornácos parasztházban élni. Irodánk Ön számára biztosított kedvezményes szolgáltatásai: - bankfüggetlen hiteltanácsadás - ha ügyfelünk lesz az ingatlan vevője, ingyen elkészíttetjük az energetikai tanúsítványt Ügyvédi szolgáltatások féláron elérhetők!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázcsatornakocsibeállókertkertkapcsolatoscsendesinternettelefon

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nyitrainé Mária ArtsHome Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 999 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nyitrainé Mária ArtsHome Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 999 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY