Eladó ház Madaras 91 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Madaras 91 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8256671
Referenciaszám: H491765
Frissítve: 4 napja

Madaras eladó családi ház 3 szobás: 14,9 millió Ft

14,9 millió Ft
163 736 Ft/m²
91 m²
Alapterület
1785 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 47 146 Ft
Második évtől
61 817 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Madarason, a faluközponttól ~400 méterre, csendes, aszfaltozott utcában eladásra kínálunk egy 1785 m2-es telken, az 1970-es években vegyesfalazattal épült, ~91 m2-es, 3 szobás, nagy részben már felújított családi házat. Az ingatlan délkeleti tájolású és a belmagassága 260 cm. Homlokzata 7cm-es szigetelést kapott. A homlokzati nyílászárók korszerű műanyag nyílászárókra lettek kicserélve és szúnyoghálóval, redőnnyel vannak felszerelve. A villany- és vízvezetékek is megújultak. A fűtést egy Westen típusú kombi gázkazán biztosítja lapradiátor hőleadókkal. A meleg vízről jelenleg egy 80 literes Fais típusú villanybojler gondoskodik, de igény esetén ráköthető a kombi gázkazánra. A házban tágas és világos előszoba, 2 külön nyíló hálószoba, hall, teraszkapcsolatos konyha-étkező, kamra és egy sarokkádas fürdőszoba-WC került kialakításra. A ház folytatásában tároló, pince, istálló és nyári konyha található. Az udvaron gazdasági melléképületek vannak, melyek állattartásra alkalmasak. Közelben, 5-6 perc sétára önkormányzat, általános iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, élelmiszer bolt, stb...található. Igény esetén hitel, falusi CSOK és lakásbiztosítás díjmentes ügyintézésével is rendelkezésére állunk! További kérdés, megtekintési szándék esetén keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Terasz:
20 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Simonics Tímea Éva Otthon Centrum - Baja Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Simonics Tímea Éva Otthon Centrum - Baja Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY