Eladó ház Mád 120 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Mád 120 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8212560
Referenciaszám: 166802-4712719
Frissítve: 3 napja

Mád eladó családi ház 3 szobás: 27,9 millió Ft

27,9 millió Ft
232 500 Ft/m²
120 m²
Alapterület
883 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 88 280 Ft
Második évtől
115 751 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Miskolc Görgey Artúr utcai Ingatlaniroda kínálatában eladó a #166802 hivatkozási számú mádi családi ház. Megvételre kínálok egy Kádár-kockát a csodálatos tokaji borvidék szívében. Mád az egyik legdinamikusabban fejlődő hegyaljai település, mely számos neves pincészetével, gyönyörŰ dombvidékével csábítja az idelátogatókat. A 120 m2-es ház az utcafront felől nem tűnik nagynak, de kiváló elosztása révén akár nagycsaládosok igényeit is kielégíti. Főbb jellemzői: - a stabil alapokon fekvő téglaházban 3 szoba, egy nagy konyha-étkező, fűrdő és WC egyben, illetve egy padlásfeljárót is magába foglaló spájz található - a szobák nagyon jó minőségű, klasszikus halszálka mintában lerakott parkettásak, míg a többi helyiség járólappal burkolt - a ház fűtéséről gázkonvektorok, illetve hőtárolós villanykályhák, a melegvízről átfolyós fali gázkészülék gondoskodik - az épület alatt présház, műhely és pince található, az autó tárolására nagy alapterületű garázs áll rendelkezésre - a házhoz tartozik még 2 kisebb melléképület, melyek az állattartás szolgálták korábban - a több mint 800 m2-es telek használhatóságának pedig csak a képzelet szab határt Jöjjön, nézze meg ezt a nagyszerű lehetőséget Mádon a borok királyának, királyok borának szülőhazájában! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó mádi családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #166802Az Openhouse Miskolc Görgey Artúr utcai Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1969
Energetikai besorolás:
B
jó közlekedésűpincemelléképületinternetalacsony közös költségparkettásredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Komjáti Miklós Open House - Openhouse Miskolc Görgey Artúr utcai Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 400 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Komjáti Miklós Open House - Openhouse Miskolc Görgey Artúr utcai Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 400 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY