Eladó ház Mád 54 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Mád 54 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8165911
Referenciaszám: M281260
Frissítve: ma

Mád eladó családi ház 1+2 fél szobás: 22 millió Ft

22 millió Ft
407 408 Ft/m²
54 m²
Alapterület
398 m²
Telek
1+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 69 612 Ft
Második évtől
91 273 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tokaj-Hegyalján, Mádon 54 m2-es családi ház eladó. A ház egy parasztház jellegű kis ház volt, amihez lett a későbbiekben hozzáépítve a jelenlegi konyha és fürdőszoba. Ezekről a tervek, engedélyek a tulajdonosnál elérhetők. Víz, gáz, valamint szennyvíz is bekötésre került a korábbi években. A nyílászárók műanyagra lettek cserélve, a fűtést gázkonvektor, a melegvizet villanybojler biztosítja. A ház egy része szigetelt, a helységek járólappal, valamint laminált padlóval burkoltak. A tető szintén néhány éve esett át felújításon. Az átalakítás után nyerte el végleges elrendezését az ingatlan, így tehát az újonnan hozzáépített fürdőszoba és konyha "kiköltözött" a régi házrészből, ahol így egy nagy és két félszoba került kialakításra. Az eredeti bejárati ajtót a jelenlegi lakók nem faazták be, így az új tulajdonos számára adott a lehetőség, hogy az egyik félszobából előszobát, vagy más célok esetében akár két külön bejáratú lakrészt is kialakítson. Az ingatlan a falu szélén, nyugodt, csendes környezetben található, így a város zajától menekülők számára ideális választás! 5 perc sétára elérhető élelmiszerbolt, buszmegálló, 10 perc sétára pedig óvoda, iskola, posta. Tokaj-Hegyalja turizmusa az utóbbi években sokat fejlődött, így Mádon is egyre több a lehetőség. Az utcában például egy hangulatos kávézó nyitott meg nemrégiben. Több borászat, vendégház működik a településen, de találunk több csilalgos hotelt is. A környéken a kirándulási, túrázási lehetőség szinte határtalan, így vendégház kialakítására is megfelelő választás lehet ez az ingatlan, de nyugdíjasok és családok is megtalálják itt számításukat.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pócs Bettina Miskolc Corvin utca 1-3 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 216 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pócs Bettina Miskolc Corvin utca 1-3 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 216 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY