Eladó ház Lukácsháza 80 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Lukácsháza 80 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8226189
Referenciaszám: HZ033003
Feltöltve: 17 napja

Lukácsháza eladó családi ház 3 szobás: 51,9 millió Ft

51,9 millió Ft
648 750 Ft/m²
80 m²
Alapterület
709 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 164 221 Ft
Második évtől
215 322 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Lukácsházán frekventált helyen 3 szobás ,átlagos állapotú ingatlan eladó, széles, vállalkozásra alkalmas 709 nm-es telken...Eladó egy jó fényviszonyokkal rendelkező, 3 szobás tégla építésű, 80 nm-es családi ház, amely utcai nézettel bír. Az ingatlan fűtését gázkonvektor és cserépkályha biztosítja, így a téli hónapokban is kellemes meleget tud nyújtani. Az otthon statikai állapota kiváló, a nyílászárók - melyek egy része fa, míg a többi műanyag - mindössze 15 évvel ezelőtt lettek kicserélve. A ház alapterülete ideális méretű családok részére is, ahol mindenki megtalálhatja saját kis szigetét. Belépve az ingatlanba, azonnal szembetűnik a természetes fény által átszőtt terek harmonikus összhangja. A szobák alapja betonozott, így a padló stabil és tartós. Az otthon melegét a cserépkályha mellett a gázkonvektor is biztosítja, amely gazdaságos megoldás a fűtési szezonban. A kert zöldellő, füves területén könnyedén elképzelhetjük magunkat egy kellemes szombat reggelen, kávézás közben. Emellett egy praktikus melléképület is rendelkezésre áll, amely tökéletes tárolási lehetőséget biztosít a kerti eszközöknek vagy akár egy hobbitevékenység színhelyéül is szolgálhat. Ebben a házban nem csak egy ingatlant vásárolunk, hanem egy valódi otthont, ahol a jövőbeli emlékek születhetnek. A település barátságos közösséggel rendelkezik, ahol mindenki ismer mindenkit. Az alapvető szolgáltatások könnyen elérhetőek, így mindennapjaink kényelmesen és zökkenőmentesen tölthetőek itt. A természet szerelmesei számára is ideális választás ez a hely, hiszen számos zöld terület és kirándulóhely található a környéken, de közkedvelt Ausztriában dolgozók számára is, hiszen a határ könnyedén elérhető.Ha egy nyugodt és harmonikus otthont keres családjának, akkor jöjjön el és nézze meg velem!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Andrea Duna House - Szombathely, Kőszegi utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 513 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Andrea Duna House - Szombathely, Kőszegi utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 513 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY