Eladó ház Ludányhalászi 87 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Ludányhalászi 87 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7889231
Referenciaszám: HZ083372
Frissítve: 10 napja

Ludányhalászi eladó családi ház 2 szobás: 10,5 millió Ft

10,5 millió Ft
120 690 Ft/m²
87 m²
Alapterület
1313 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 33 224 Ft
Második évtől
43 562 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvételre kínálok Ludányhalászi településen egy 87 nm-es 2 szobás felújítandó családi házat.Az ingatlan egy 1 313 nm-es telken található, összközműves (víz, villany, gáz és csatorna is kiépítésre került), tulajdonosa által folyamatosan karbantartott, gondozott. A telken több melléképület is található, mely tökéletesen alkalmas lehet állattartásra, szerszám tárolásra is.A sík telken több gyümölcsfa (szilva, körte, birs), szőlő és diófa is található. További kertészkedésre, konyhakert kialakítására alkalmas.Az ingatlanban 2 szoba, nappali, konyha, előtér, fürdőszoba, közlekedő és egy kamra található. Az otthon melegét gázkonvektorok, a meleg vizet pedig villanybojler biztosítja. Szükség esetén egy fatüzelésű kályha is elhelyezhető a házba.Az elmúlt időszakban több korszerűsítés is történt, 2018-ban ért véget a fürdőszoba teljes felújítása, ahol a vízcsöveket és villanybojlert  is lecserélték, a nyílászárók egy része thermo üveggel ellátott műanyag ablakra lett cserélve. A idei évben a külső bejövő vízhálózat vezetékek is kicserélésre kerültek, kerti csap kialakításával.A konyhából jutunk le a kb. 14 nm-es pincébe, amely teljesen száraz, így  kitűnően alkalmas tárolásra. A szennyvízhálózat itt található, mely szintén teljesen új.Ludányhalászi Szécsénytől 7 km-re, Budapesttől mintegy 90 km-re, Nógrád megye északi szegletében, az Ipoly-folyó teraszán helyezkedik el. Megközelíthető Budapest útirányából a 2-es 22-es közlekedési útvonalon keresztül, vagy Hatvan felől a 21-es majd a 22-es főúton át Szécsényig és onnan letérve Ludányhalászi felé.A településen biztosított az orvosi ellátás, óvoda és iskola, postahivatal, polgármesteri hivatal.Az ingatlan megvásárlását ajánlom fiatal pároknak, gyermeket nevelő családoknak, valamint azoknak akik szeretik a természetet, csendet és a nyugalmat.A megvásárláshoz igénybe vehető a Falusi CSOK, támogatott hitel és a babaváró hitel is egyaránt. Az ügyintézésben irodánk teljes körű segítséget nyújt.Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal további információkért.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Galbavi Edina Duna House - Vác Az iroda összes hirdetése
+36 30 974 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Galbavi Edina Duna House - Vác Az iroda összes hirdetése
+36 30 974 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY