Eladó ház Lőrinci 60 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Lőrinci 60 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7934694
Referenciaszám: 432_kri
Frissítve: ma

Lőrinci eladó családi ház 2+1 fél szobás: 21 millió Ft

21 millió Ft
350 000 Ft/m²
60 m²
Alapterület
1499 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 66 448 Ft
Második évtől
87 125 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
HEVES MEGYE LŐRINCI TELEPÜLÉS KÖZPONTI RÉSZÉN KIS CSALÁDI HÁZ ELADÓ !!! Lőrinci Selyphez közeli városrészén 60 nm-es, 2+1 szobás, belsejében felújított családi ház eladó! Az M3 autópálya közelében, Budapesttől 45 perc távolságra, 60 nm-es, 2+1 szobás, belsejében felújított családi ház eladó. A ház külső része vakolást, színezést igényel. Az épületben 2 egész szoba, előszoba, konyha-étkező, illetve fürdőszoba van. A lakóingatlan folytatásában nyári konyha van, amely felújítását követően egybenyitható a mellette lévő szobával. Az ingatlan fűtését gázkonvektorok biztosítják. A ház részben alápincézett. Az elmúlt évek során a villanyhálózatot átvezetékelték, fürdőszobát alakítottak ki új vezetékekkel. Új hideg és meleg burkolatok kerültek lerakásra. A külső nyílászárók részben cseréltek. A tetőgerenda korhadtabb részeit is kicserélték. Az összközműves telek 1499 nm, udvari beállós. A telken, a ház folytatásában tároló, valamint különálló gazdasági épület is van. A kertben gyümölcsfák találhatók. A kert vége a határral szomszédos. A ház közelében, 1 perc sétán belül elérhető a buszmegálló, valamint néhány perc sétán belül vasútállomás, iskola, óvoda, boltok, üzletek vannak. A bútorok megegyezés szerint a házban maradhatnak. Az ingatlant fiatal pároknak, családoknak és az idősebb generáció számára egyaránt ajánljuk!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosjó közlekedésűvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hován Csilla Kerényi Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 50 109 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hován Csilla Kerényi Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 50 109 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY