Eladó ház Lórév 86 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Lórév 86 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8284531
Referenciaszám: H492091
Feltöltve: 3 napja

Lórév eladó családi ház 2 szobás: 27 millió Ft

27 millió Ft
313 953 Ft/m²
86 m²
Alapterület
527 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 85 433 Ft
Második évtől
112 017 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó sorba került Lóréven egy 86 nm-es családi ház 527 nm telekkel! Az ingatlanban található 2 szoba, nappali, konyha, fürdőszoba-WC és kamra! Az ingatlanhoz tartozik még egy hozzáépítés, ahol ki lett alakítva még 2 szoba és egy folyosó, ami jelenleg félkész állapotban található. A nyílászárók műanyagok! Az ingatlan fűtéséről gázcirkó és gázkonvektor gondoskodik! Az ingatlan Lórév központjában található. A közelben megtalálható orvosi rendelő, óvoda, általános iskola. A Csepel-sziget déli részén fekszik, közel a Duna főágához. A szomszéd települések: észak felől Ráckeve, kelet felől Szigetbecse, dél felől Makád, nyugat felől pedig a folyó jobb partján fekvő Adony. Közúton Ráckevén keresztül érhető el, az 5101-es útról a város központjában letérve az 51 112-es útra, majd arról nyugatnak lekanyarodva, az 51 113-as úton. Adony felől kompjárattal is megközelíthető, a kompkikötőt és a települést az 51 307-es számú mellékút köti össze. Vasútvonal nem érinti, a legközelebbi vasúti csatlakozási lehetőséget a ráckevei HÉV végállomása kínálja, mintegy 9 kilométerre északra. Ezen kívül légvonalban közel van hozzá a Pusztaszabolcs–Dunaújváros–Paks-vasútvonal adonyi állomása nyugati irányban, habár ez csak a komppal érhető el. Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel-ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat! Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1965
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szerencsi Enikő Otthon Centrum - Ráckeve Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szerencsi Enikő Otthon Centrum - Ráckeve Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY