Eladó ház Litér 90 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Litér 90 nm
Hirdetéskód: 8280657
Feltöltve: 3 napja

Litér eladó családi ház 3+3 fél szobás: 75 millió Ft

75 millió Ft
833 333 Ft/m²
90 m²
Alapterület
600 m²
Telek
3+3 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 237 313 Ft
Második évtől
311 160 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Balatontól, illetve Veszprémtől is autóval 10 percen belül, a Bakony szélén, biztonságos, csendes településen , Litéren - családi körülményeink hirtelen és váratlan megváltozása miatt - áruljuk házunkat. A ház nagyrészt felújított. Új villanyvezetékek lettek behúzva, új klímák beépítve a nyáron, - ezek a középső - lakásra jelenleg csak ez használt - szinten a fűtést is biztosítják . Új villanyórák mérik a fogyasztást ( H tarifás elszámolással!!) Új a járólapos padló, a konyha, indukciós sütővel, az ablakok, a meleg vizet szolgáltató villanybojler - de van működő gázbojler is. A felső szintet - amely lakhatásra szintén alkalmas az előző tulajdonos újította fel és lakta. Itt nincs klímás fűtés, a vegyes tüzelésű kazánt használták az ott lakók ) Jelenleg az csak egy remek állapotú padlás/tároló (ahol lakható szobák, fürdőszoba, wc is van) A középső szint lakott, itt egy nappalis konyha, egy nagyobb, egy kisebb és egy pici szoba van. (Irodának, gardróbnak tökéletes) A nappaliból a teraszra lehet kiülni- a teraszajtók, a bejárati ajtó még az eredeti. Régiek továbbá a radiátorok és a gázkazán.- Ennek cseréje helyett lett felszerelve a gazdaságos hűtő-fűtő klíma és lett megkérve az Eon-tól a H tartifás mérőóra, amivel kedvezményesen áron kapjuk az áramot a fűtési szezonban. (Ez egy hosszú és költséges eljárás volt) Az alagsorban a tárolóhelyiségek sok lehetőséget rejtenek, lehet berendezni műhelyt, műtermet, konditermet, nyári konyhát, bbq-záshoz előkészítőt, stb.. Itt van az egyik garázs is, de egy különálló található még a telken, a házon kívül. Ezen a szinten van egy működő cserépkályha és fürdőszoba/wc is kialakítható. A házat sokféleképpen ki lehet alakítani, - ezt nagy mértékben segíti, hogy a szintek közötti átjárást megoldó lépcső a lakótértől teljesen le van választva, olyan, mint egy lépcsőház - lehet egy szintet használni, de igény esetén kettő, de akár három lakrész is kialakítható. Az épület szigetelt. A szomszédok barátságosak, a közlekedés jó, Balatonfűzfő nagyon közel, szinte egybeér a két település, a mostanában nyílt fűzfői Lidl. 5-6 percre van autóval. A faluban van óvoda, gyönyörű és nívós általános iskola, orvosi rendelő, patika, piac, pékség - minden pár percnyi sétára a háztól. A 8-as főút is pár perc alatt elérhető autóval, ezen 15 perc alatt Várpalota, de egy fél óra alatt Székesfehérvár is elérhető. A megadott ár irányár, bár túl sokat engedni nem szeretnénk. A költözés számunkra tavasszal lenne ideális, de szükség esetén tudunk alkalmazkodni, rugalmasan próbálunk hozzáállni egy-egy adott helyzethez.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1987
Terasz:
10 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 475 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 475 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY