Eladó ház Litér 130 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Litér 130 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8257984
Referenciaszám: 323567
Frissítve: ma

Litér eladó családi ház 4 szobás: 39 millió Ft

39 millió Ft
300 000 Ft/m²
130 m²
Alapterület
1000 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 123 403 Ft
Második évtől
161 803 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Elérhető áron keres ingatlant, ahol megvalósíthatja kreativitását és kényelmes otthont varázsolhat családjának? Megtalálta, itt már csak ízlése és pénztárcája szab határokat! Ez a hely Litéren található, egy 1200 négyzetméteres telken, ahol egy felújítandó, 125 négyzetméteres családi ház várja új tulajdonosait. Az ingatlan övezeti besorolása Lf2, beépíthetőség 30%, épületmagasság 4,5m A ház vegyes falazatú, palatetős, fűtésre 3 alternatíva áll rendelkezésre: gázkazán, cserépkályha és vegyestüzelésű kazán. A gerébtokos homlokzati fa nyílászárók redőnnyel felszereltek, 3 szoba parketta 1 szoba és a többi helyiség hideg burkolatú. Az épület tetőtere adott esetben beépíthető. A ház kialakítása ideális nagyobb család számára, mivel külön nyíló 4 tágas szobát, előszobát, konyhát, fürdőt, külön wc-t, tárolót és padlásfeljárót foglal magában. Az ingatlan mellett egy szintén felújítandó cseréptetős épület található, melyből igény szerint akár egy 70 négyzetméteres lakóingatlan alakítható ki. A telek sík, továbbá egy fúrt kút biztosítja a kert, a növényzet öntözését, vízellátását. A terület számos lehetőséget rejthet kikapcsolódásra, kertészkedésre, szabadtéri konyha, gyerek játszó rész, garázs, fedett gépkocsi beálló kialakítására is. A Balaton 6 km, Veszprém 10 km távolsága, Budapest egy órás autóútra való elérhetősége, valamint a bicikliút közelsége a Balaton és a Bakony felé kiváló befektetési lehetőséget nyújt akár kiadásra nyaralóknak, túrázóknak, vagy cégeknek alkalmas épület vagy épületek kialakítására is. Irányár: 39 millió forint Figyelem! Amennyiben nagyobb területre van szüksége, mert biokertészetben, gazdálkodásban, állattartásban, lovarda kialakításában, vagy cégként vásárlásban gondolkodik, akkor a terület mellett rendelkezésre áll egy Lke2 övezeti besorolású, 25%ban beépíthető 1100 négyzetméteres sík telek, melyen egy 75 m2-es gazdasági épület-istálló épült, továbbá egy 6500 m2 sík telek, ahol gyümölcsfák és a terület végében patak található. Így összesen egy 9131m2-es területet vásárolhat meg egyben 80 millióért! Várom hívását, hogy megmutathassam Önnek ezt a számos lehetőséget rejtő ingatlant! +36 30 140 3328 Dream-Ing Álomból Otthont!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Eckert Eleonóra Dream-Ing Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 140 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Eckert Eleonóra Dream-Ing Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 140 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY