Eladó ház Litér 225 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Litér 225 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8096165
Referenciaszám: 315688
Frissítve: 20 napja

Litér eladó családi ház 5+1 fél szobás: 120 millió Ft

120 millió Ft
533 333 Ft/m²
225 m²
Alapterület
775 m²
Telek
5+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 379 701 Ft
Második évtől
497 855 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Fedezze fel ezt a különleges, háromszintes családi házat Litéren, ahol a modern kényelem és a tágas terek mellett egyedülálló építészeti megoldások is várják. A ház jellegzetessége a földszinten található kör alapterületű nappali, melyet egy lenyűgöző, fa kupola koronáz meg, teljes belmagasságban. A szuterén szinten egy kétállásos garázs, műhely, háztartási helyiség, egy külön szoba és mosdó található, amely akár önálló lakrésszé is alakítható, így vendégek fogadására vagy akár generációs együttélésre is ideális lehet. A földszinten a nappali mellett egy konyha és étkező, két hálószoba, egy fürdőszoba és egy külön mosdó helyezkedik el, míg az emeleten további hálószobák, egy előtér és egy fürdőszoba található. A 2023-as jelentős felújítás során a ház új, hőszivattyús fűtési rendszert kapott, amely H tarifáról működik, így a fenntartási költségek rendkívül kedvezőek. A nappaliban lehetőség van mindemellett kandalló vagy cserépkályha kialakítására is. Az udvaron egy fedett kiülő helyiség került kialakításra, amely tökéletes helyszín a családi és baráti összejövetelekhez, főzési és sütési lehetőséggel, valamint vízvételi ponttal. A kert mérete lehetővé teszi, hogy az új tulajdonos saját ízlése szerint alakíthassa azt, legyen szó akár gyümölcsfákról, zöldségeskert kialakításáról vagy egy gyönyörű virágoskert megteremtéséről. Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy egy igazán különleges otthon tulajdonosa legyen Litéren, ahol a tágas terek és a modern kényelem mellett egy lenyűgöző fa kupola is az otthon részévé válik! Iá: 120 mFt Hívjon, nézzük meg együtt! Gersey Katalin 20/406 8593 Dream-Ing - Álomból Otthont!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújított
Építés éve:
2008
Energetikai besorolás:
D
duplakomfortosgarázsbeépített konyhabútor

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gersey Katalin Dream-Ing Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 406 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gersey Katalin Dream-Ing Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 406 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY