Eladó ház Lippó 73 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Lippó 73 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8170894
Referenciaszám: 838_sri
Frissítve: 16 napja

Lippó eladó családi ház 1 szobás: 9,1 millió Ft

9,1 millió Ft
124 658 Ft/m²
73 m²
Alapterület
5536 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 28 794 Ft
Második évtől
37 754 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Lippón felújított lakóház berendezéssel együtt eladó. A csendes Baranya megyei településtől 3 km-re megépült az M6-os autópálya új szakaszának felhajtója, így Budapest 2 óra alatt elérhetővé vált. Pécs 50 km-re helyezkedik el, a Villányi borvidék és Harkány 20 perc alatt elérhető. A faluban orvosi rendelő, bölcsőde, óvoda, iskola, két mezőgazdasági vállalkozás, varroda, bolt és benzinkút is megtalálható. A ház falazata külsőleg 5 cm hőszigetelő réteggel szigetelt. Az idén készült el a ház utca felöli kerítése. 2021-ben a víz és áramvezetékeket, a burkolatokat felújították. A burkolatok alatt az aljzatok mindenhol le lettek betonozva. A helyiségek rusztikus borítást kaptak belülről. A teraszról a bejáraton keresztül az étkezőbe jutunk, innen nyílik a konyha, fürdő WC-vel és egy szoba. A fűtést kályha biztosítja, a meleg vizet villanybojler, gázcsonk a telken. A házhoz tartozik még egy szerkezetkész 80 %-os készültségű helyiség, mely külön bejáraton keresztül az udvarról közelíthető meg. A lakók biztonságáról kamerarendszer gondoskodik. Garázs, tárolók, szántó tartozik hozzá. Külső képeket kérésre tudok küldeni. Tehermentes, azonnal költözhető! Ha meg szeretné tekinteni ezt a felújított, jó állapotú lakóházat hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornakomfortosgarázsjó közlekedésűvilágosétkezőterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Róbert Szabó Róbert EV. Az iroda összes hirdetése
+36 20 251 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Róbert Szabó Róbert EV. Az iroda összes hirdetése
+36 20 251 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY