Eladó ház Levél 200 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Levél 200 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7551067
Frissítve: 1 éve

Levél eladó családi ház 4+1 fél szobás: 67,5 millió Ft

67,5 millió Ft
337 500 Ft/m²
200 m²
Alapterület
1100 m²
Telek
4+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 213 582 Ft
Második évtől
280 044 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Mosonmagyaróvártól 7km-re, Levélen kínálok megvételre csendes, nyugodt, aszfaltozott utcában, saroktelken található fűtés-szerkezetkész állapotban egy 200 nm-es családi házat 1100nm telken. Az ingatlan 30as Wienerberg téglából épült, műanyag ajtókkal, illetve ablakokkal kivitelezett, melyek kívűlről diófa erezetű borítást kaptak. A falakon körben 20cm Austrohterm hőszigetelést raktak. Padló és radiátoros hőleadás biztosítja a ház melegét. A 30 nm-es pince részben van a puffertartály, kiegészülve napkollektorral és a gáz mellett vegyes tüzelésű kazánnal. A ház jelenleg belülről még befejezést igényel, viszont mostani állapotában a jövőbeni tulajdonosa saját ízlésére alakithatja, formálhatja az ingatlant. Jelenlegi felosztása az alsó szinten: közlekedő, 3szoba, gardrób szoba, 2fürdő, 2 wc, étkező konyha, nappali, háztartási helység, téli kert, dupla garázs. A felső szinten galéria van, mely igény esetén beépíthető, így további szobáknak adhat helyet, fürdő, wc, szoba. A pince részben a fűtésrendszer és a puffertartályok mellett további rész is kialakítható. A jelenlegi ingatlanpiacon ez egy páratlan lehetőség, mivel egy ilyen házat a mostani helyzetben szinte lehetetlen erre a szintre felhúzni. Amennyiben az eladó ingatlan felkeltette érdeklődését kérem írjon üzenetet, vagy hívjon minket!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Szerkezetkész
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
garázskerttélikertcsendesamerikai konyhaétkezőgardróbteraszpincebútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 70 370 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 70 370 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY