Eladó ház Letkés, Fő utca 97 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Letkés, Fő utca 97 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8258085
Referenciaszám: 339265
Feltöltve: ma

Letkés eladó családi ház 4 szobás: 13,5 millió Ft

13,5 millió Ft
139 175 Ft/m²
97 m²
Alapterület
1372 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 42 716 Ft
Második évtől
56 009 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó parasztház a Börzsöny lábánál, Letkésen, a Szlovák határ közvetlen közelében! A 97 nm-es terméskő és vályog falazatú ház a falu fő utcájában található. A 30 nm-es tornác beépítésre került, falazata tégla. A felújítandó állapotú ház 2 bejárattal rendelkezik, ezért alkalmas akár 2 különálló lakrész kialakítására, de befektetési céllal vendégház üzemeltetésére is kitűnő választás. Az ingatlan besorolása belterület, lakóház udvar. A telek hátsó részén található egy, korábban istálló funkciójú, nagy belmagasságú 60 nm-es és egy további, műhelyként használt 20 nm-es épület. Az összes építmény fel van tüntetve a helyszínrajzon. A sík, körbekerített, hosszúkás téglalap alakú telek 1379 nm-es, a föld kiváló minőségű, gazdálkodásra alkalmas, a kertet bő termésű gyümölcsfák színesítik. A telek utca fronti részén került kialakításra egy 8 nm-es pince. Teljes közművel rendelkezik, a gázcsonk a ház előtt található. A ház fűtése jelenleg cserépkályhával és kandallóval megoldott, a melegvizet bojler biztosítja. A telek nagyságának köszönhetően a HÉSZ szabályozás további bővítési lehetőséget kínál akár a tetőtér beépítésével. Az orvosi rendelő közvetlenül a házzal szemeben található, az utcában játszótér, a faluban bölcsőde, óvoda, gyógyszertár, bevásárlási lehetőség, vendéglő és a Volán buszmegálló is pár perces sétával, a szobi vasútállomás 10 perces autóúttal, Esztergom 17 perc autóval, a Dunakanyar 10-15 percre, Budapest kb. egy órás menetidővel elérhető. Ár: 13.500.000 Ft Kérdés esetén vagy megtekintés egyeztetésével kapcsolatban várom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornakocsibeállókert

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Máthé Eszter Dunakanyar Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 335 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Máthé Eszter Dunakanyar Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 335 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY