Eladó ház Letenye 76 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Letenye 76 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8250102
Referenciaszám: H491368-4744700
Feltöltve: 2 napja

Letenye eladó családi ház 4 szobás: 32 millió Ft

32 millió Ft
421 053 Ft/m²
76 m²
Alapterület
1655 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 101 254 Ft
Második évtől
132 761 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Letenyén 3 szobás, 76 m2-es családi ház, különálló lakrésszel eladó! Eladásra kínálunk Zala vármegyében Letenyén, egy 1655 m2-es telken lévő, 76 m2-es, 3 szobás, jó állapotú, költözhető családi házat. A telken egy 25 m2-es különálló lakrész is található, ami lakásnak, vagy akár vállalkozásnak - szolgáltatás helyszínéül használható. Letenye horvát határváros, Nagykanizsától 22 km-re délnyugati irányban. Közúton a 7-es főúton úton közelíthető meg. A kisvárosban oktatási intézmények, bevásárlóközpontok, egészségügyi ellátás, és mindenféle szolgáltatás elérhető, ami a városi élet kényelmét szolgálja. Az főépület jellemzői: - helyiségek: 3 külön nyíló szoba, előszoba, konyha, étkező, fürdőszoba, WC - melléképületek: pince, kamra, garázs, gazdasági épületek - fűtés: gáz konvektor, kandalló, elektromos fűtőpanel - nyílászárók fa szerkezetűek - a ház beton alapra épült, tégla falazattal - a tető cserép borítású - a ház falai belülről szigeteltek - villamos vezetékek 2 éve felújítva - vízcsövek cserélve - a ház költözhető állapotú Kisebb lakrész: - szoba, konyha-étkező, fürdőszoba, külön WC, kis kamra Az ingatlant ajánlom mindazoknak, akik több generációs életet szeretnének élni, közel egymáshoz, mégis külön. Valamint vállalkozóknak, akik szolgáltatásukat kényelmesen az otthonuk közvetlen közelében képzelik el. A házra Falusi CSOK igénybe vehető! Ha bármilyen kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, a hét bármely napján keressen bizalommal! Irodánk teljes körű, ingyenes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinek. Szakszerű tanácsadással, ingyenes hitel és CSOK ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1965
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Béli Mónika Otthon Centrum - Nagykanizsa - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 716 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Béli Mónika Otthon Centrum - Nagykanizsa - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 716 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY