Eladó ház Létavértes 60 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Létavértes 60 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8204430
Referenciaszám: M285343
Frissítve: 21 napja

Létavértes eladó családi ház 3 szobás: 25 millió Ft

25 millió Ft
416 650 Ft/m²
60 m²
Alapterület
745 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 79 101 Ft
Második évtől
103 716 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Létavértes központhoz közeli utcájában eladásra kínálunk egy 745 m2-es telken lévő, 60 m2 alapterületű családi házat. Beton alappal, vegyes falazattal és cserép héjazattal épült. Helyiségei: 3 szoba, konyha, fürdőszoba és közlekedő. Fűtése cserépkályhával megoldott, a meleg vízről villanybojler gondoskodik. Az ingatlan belül részleges felújításon esett át. Víz-és villanyvezetékek teljes cseréje megtörtént, a falak és a padlók burkolata megújult. A helyi csatornahálózatra rá van csatlakoztatva. A kert igényesen rendezett, nagyon szép állapotú. Két autó befogadására alkalmas fedett kocsi-beálló található a ház mellett. Jó minőségű, gazdálkodásra alkalmas telek is tartozik a házhoz, öntözésre fúrt kút szolgál. A kertben termő gyümölcsfák és szőlő-lugas van. Itt minden adott, ha a család szeretne gazdálkodni, kertészkedni és konyhakerti zöldségeket termeszteni, ami a mai árakat tekintve nagyon gazdaságos lehet! Létavértesen egészségügyi központ, kormányhivatal, uszoda, üzletek, iskola, óvoda, gyógyszertár, posta, templom, idősek otthona is megtalálható. Nagyon élhető kisváros, barátságos lakókkal. Debrecen autóval 20 perc távolságra esik. A buszjárat is tökéletes, az iskolákhoz és a munkahelyekhez van igazodva. További információért hívjon bizalommal, akár hétvégén is! Megtekintésre telefonos egyeztetés alapján van lehetőség! Kedvezményes kamatozású lakásvásárlási és felújítási hitelek, Babaváró és Csok ügyintézése az irodánkban az Otp hátterével.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1992
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornakomfortosvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csarnainé Szutor Andrea Anna Debrecen Kürtös utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 208 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csarnainé Szutor Andrea Anna Debrecen Kürtös utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 208 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY