Eladó ház Lesencetomaj 240 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Lesencetomaj 240 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8286308
Referenciaszám: H492581
Feltöltve: 1 napja

Lesencetomaj eladó családi ház 8 szobás: 54,9 millió Ft

54,9 millió Ft
228 750 Ft/m²
240 m²
Alapterület
1049 m²
Telek
8 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 173 713 Ft
Második évtől
227 769 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Elérkezett az idő, hogy felfedezze álmai otthonát, amely nemcsak egy ház, hanem egy lehetőség a jövőre! A Veszprém vármegye szívében, Lesencetomaj csendes és barátságos környezetében kínáljuk eladásra ezt a 240 négyzetméteres, felújítandó ingatlant, amely ideális választás családok számára, akik tágas élettérre vágynak. Az ingatlan egy 1049 négyzetméteres telken helyezkedik el, így bőséges hely áll rendelkezésre a gyerekek játékához és a kisállatok kényelmes tartásához. A házban összesen nyolc szoba található, amelyek között egy tágas nappali és egy amerikai konyha is helyet kapott, így a közös családi pillanatok igazi középpontjává válhat. A három fürdőszoba praktikus megoldást kínál a nagycsaládosok számára, míg a 14 négyzetméteres terasz és a 6 négyzetméteres erkély lehetőséget biztosít a pihenésre és a panorámás kilátás élvezetére. Az ingatlan gáz (cirkó) fűtéssel rendelkezik, amely biztosítja a kellemes hőmérsékletet a hideg téli hónapokban. A kert (ahol egy nagyobb méretű tároló is található) , méretéből és adottságaiból fakadóan alkalmas gyümölcsös, veteményes telepítésére. Lesencetomaj központi elhelyezkedése lehetővé teszi a kitűnő közlekedést, így könnyedén elérheti a közeli városokat és településeket, mint például Keszthely, Sümeg, Tapolca. A Balaton mindössze 8-10 percnyi autóútra található. A település nyugodt, családias légkörével, összetartó közösségével és biztonságos környezetével ideális választás a gyermekes családok számára. A környék számos lehetőséget kínál a szabadidő eltöltésére, legyen szó kirándulásokról, kerékpározásról vagy a természet közelségéről. A Falusi Csok kompatibilis ingatlan lehetőséget teremt arra, hogy a családok kedvezményes támogatás révén valósítsák meg álmaikat. A ház folyamatos felújítás alatt áll, melyből több munkafolyamat befejezése is a feltüntetett ár részét képzi! Bármi kérdése van az ingatlannal vagy a vásárlási folyamattal kapcsolatban, bizalommal kereshet minket! Szívesen segítünk Önnek abban, hogy megtalálja a legmegfelelőbb megoldást, és támogassuk az ingatlanvásárlás minden lépésében.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1984
Erkély:
6 m²
Terasz:
14 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaerkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Levente Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Levente Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY