Eladó ház Lepsény 86 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Lepsény 86 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8212379
Referenciaszám: 321546
Frissítve: 3 napja

Lepsény eladó családi ház 2 szobás: 33 millió Ft

33 millió Ft
383 721 Ft/m²
86 m²
Alapterület
2100 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 104 418 Ft
Második évtől
136 910 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Lepsény Fejér és Veszprém vármegye határán a 7-es út mellett található. Napjainkban a nagyközséget fejlett infrastruktúrával rendelkező, fejlődő településként tartják számon. Szépen rendezett, barátságos utcában kínálok megvételre egy 2100m2-es telken fekvő, 86m2 hasznos alapterületű családi házat. Az épület: Zúzott kő alapra, 60cm széles tömés(vert)falazattal épült 1950-ben. 1972-ben bővítettek még egy tégla falazatú nagy szobával és előszobával. Elosztása: 2,5 szoba, konyha, spájz, fürdő és előterek. (lsd.alaprajz) Nyílászárói: hő-és hangszigetelt, műanyag ablakok és ajtó. Fűtése: gázkazán és vegyestüzelésű kazán radiátor hőleadókkal. Közművek: gáz, villany, víz, csatorna Az ingatlanban a villany-víz vezetékek cseréje megtörtént, ipari és vezérelt áram is található. A ház lakható állapotban van, de további felújítást igényel! Nem vizesedik, nem ázik be, és nem süllyed!! A telek: 2100 m2, széles, téglalap alakú, sík. Több részre osztották. A ház mögött a gépészet helyisége, műhely, és fedett szin található. Ezek asztalos és lakatos műhelyként funkcionáltak az elmúlt években. A hátsó részben állattartásra alkalmas ólak, elkerített futtató és tárolók is épültek, és még így is bőven maradt még hely a veteményesnek. A locsolás fúrt kútról megoldott, a ház melletti kertben ásott kút is található. Szomszédságában kedves, segítőkész családok laknak, akik szintén állattartással vagy kertészkedéssel foglalkoznak otthon. További információkért és megtekintési szándékával hívjon a hét bármely napján! Szeretettel várom!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (héra)
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czidor Emőke Dream-Ing Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 408 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czidor Emőke Dream-Ing Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 408 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY