Eladó ház Lepsény 67 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Lepsény 67 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8073224
Referenciaszám: HZ092156
Frissítve: 21 napja

Lepsény eladó családi ház 1 szobás: 13 millió Ft

13 millió Ft
191 740 Ft/m²
67 m²
Alapterület
1439 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 41 134 Ft
Második évtől
53 934 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Lepsény öreghegyen, hobbi telkek között eladó egy nyaralónak megfelelő házikó!A Balatontól 10 km-re található zártkerti ingatlan lakószintjére egy hangulatos délnyugati tájolású lodgia/teraszról léphetünk be.Itt van kialakítva egy étkező, társalgó, pihenésre alkalmas fekhely és egy mosakodó sarok.Tetőtere beépíthető, egy szoba vagy két kis hálófülkét tudunk benne kialakítani.A lakószint alatti ablakos szuterén helyiségben egy kis borozót alakítottak ki, illetve itt dolgozzák fel a szőlőt, gyümölcsöket.Téglaboltíves borospincéjében pedig tölgyfa hordóban tárolják a borokat.A ház szuterén szintje terméskő, beton födémes, falazata B30-as tégla, tetőszerkezete jó állapotú, pala héjazattal. Kertje rendezett, karban tartozz, a ház elött gyömölcsössel, a ház mögött kordonos és tőkés szőlővel.Ideális egy család gyümölcs igényének kiszolgálására. A házba a villany bevezetésre került, vizet az ásott kútból lehet kinyerni.A helyi építési szabályzat szerint a beépíthetőség 3%, így akár még egy picit bővíteni is lehet a házikón.A környéket hobbi telkek, helyi borászok, nyaralók sokasága tarkítja.E zártkerti ingatlanra a Magyar Termőföld törvény vonatkozik, kifüggesztés köteles!Bővebb információ és megtekintés kapcsán várom megtisztelő hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Építés éve:
1988
Erkély:
10 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bánáti András Duna House - Siófok, Fő utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 619 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bánáti András Duna House - Siófok, Fő utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 619 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY