Eladó ház Lenti 80 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Lenti 80 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8288271
Referenciaszám: 313118
Feltöltve: ma

Lenti eladó családi ház 3 szobás: 25,5 millió Ft

25,5 millió Ft
318 750 Ft/m²
80 m²
Alapterület
567 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 80 686 Ft
Második évtől
105 794 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Érdeklődő, Lentiben, központi részen, családi házas övezetben eladóvá vált ez a 80 nm hasznos alapterülettű házikó. Amit az ingatlanról tudni kell: A ház az 1960as évek elején épült. Beton az alapja, falazata tégla. A tető még a régi, de korához képest a szerkezete jó, a cserepek is még az eredetiek, ezek cseréje javasolt. A gépészete 2006-ban ki lett cserélve, mind a villamoshálózata és a víz hálózata is. Tehát ezek korszerűsítésével már nem kell foglalkozni. A nyílászárók az előtérben, mind ablakok, mind a bejárata ajtó újak. Az esővíz elvezetése is meg lett csinálva. A fürdőszoba 2006-ban lett felújítva. Az ingatlan akár egy kisebb összegű ráfordításával egyből költözhető, de természetesen nagyobb átalakítással modernizálható, szépíthető. A ház alatt található egy 12 nm nagyságú pince. Az épület mellett a spájz falazatáig található egy 14 nm garázs, ez felújítandó vagy igény esetén akár a házhoz is hozzá lehet nyitni, egy ajtó kialakításával és akkor nagyobb terekkel lehet számolni, ha Valaki nagyobb felújításon gondolkozik. Az udvaron van egy régi ól és melléképület, ezeket az új tulaj akár fa vagy más egyéb dolog tárolására meg is tarthatja, de igény esetén el lehet bontani, a bontott téglából pedig egy kis kerti grillezős- sütögetős részt lehet csinálni. A kertben van egy kis kellemes hangulatú szőlő lugas, pár gyümölcsfa és virágos kert is szépíti a ház udvarát. Öntözés ásott kútból lehetséges. Az ingatlan teher mentes, kifizetés után rövid időn belül birtokba vehető. További kérdés miatt és külső képek miatt várom megtisztelő hívását.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1961
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
pincemelléképület

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szűcs Fanni Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 489 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szűcs Fanni Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 489 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY